Ako još niste našli vašu savršenu torbicu, možda mi možemo da Vam pomognemo. Pronašli smo nekoliko istaknutijih stilova za ovu godinu, pa vam predstavljamo:

Leptir

Elegantno, sofisticirano i moderno. Ovaj unikatan dodatak bi se sjajno slagao uz balsku venčanicu, ili bilo koji tip sa bujnijom suknjom.Uz nju bi išle upadljivije bele cipelice sa  srebrnim detaljima. Ako za venčanje imate viziju savremene bajke, ovaj dodatak je pravi za vaše lepršavo venčanje.

Slika1 Četiri divne torbice koji će upotpuniti vaš veliki dan

Slatko i sjajno

Magični cvet

Dramatično, cvetno i sjajno! Ukoliko je Vaša venčanica u “sirena” stilu, ovo je baš za Vas.

Takođe i ako je u pitanju letnje venčanje. Slojevi ga čine realnim, a i posle velikog dana, kada bismo dodali samo malo boje, dobili bismo potpuno novu priču!

Slika2 Četiri divne torbice koji će upotpuniti vaš veliki dan

Prolećno buđenje

 Slatke dvadesete

Kada pomislimo na dvadesete, sigurno je da nam prvo na pamet pada elegancija, samostalnost i pre svega smelost. One su kolevka ženstvenosti, i ako ste za venčanje u Flapper stilu, ovaj dodatak je ono pravo. Uz njega bi sjajno stajao crveni ruž, kao i dugačke rukavice sa nekim krupnijim prstenom, ili pak čipkasti preko samog predela očiju. Spremite potpetice i zaigrajte uz “Sav taj džez”!

Slika3 Četiri divne torbice koji će upotpuniti vaš veliki dan

Čist glamur

Lepota je u jednostavnosti

Toliko jednostavno, a toliko raskošno!  Ako preferirate jednostavnost i klasiku, onda je ipak ova torbica prava za Vas. Detalj sa cirkonima je čini posebno zanimljivijom. Mala, praktična, a ipak prelepa! Može se kombinovati uz sve stilove venčanica.

Slika4 Četiri divne torbice koji će upotpuniti vaš veliki dan

Elegantan model

Tekst: Sanja Martinov

Comments