Čuveno venčanje Kim Kardašijan i Kanjea Vesta dogodilo se još pre tri nedelje, a privatnost je nešto na čemu su toliko insistirali. Međutim, kako vreme odmiče, čini se da su toliko krili detalje oko pripreme venčanja, a kasnije i tome kako je bilo na ceremoniji, samo da bi što duže posle toga mogli da dozirano objavljuju u javnosti detaj po detalj, jednu po jednu fotografiju, anegdotu po anegdotu.

Tako je Kim sa svojih 2,5 miliona pratilaca na društvenoj mreži Twitter, podelila ovu fotografiju sa venčanja na kojoj vidimo zaljubljeni par u društvu svoje naslednice Nort Vest.

kim kardashian a Celebrity venčanje: Kimje i naslednica

Na fotografiji Kanje drži ćerkicu u koju gleda, dok ona izgleda pomalo nervozno. Možda joj je već bilo preko glave fotografisanja. Njenoj mami svakako nije. I ovaj put je napravila neku od svojih prepoznatljivih poza kako bi izgledala što bolje.

Ona nije jedina koja je podelila sa fanovima neki od magičnih trenutaka sa venčanja. Kloi je takođe šerovala fotku na kojoj vidimo kako se Kanje obraća damama – Kendal, Kajli, Kris, Kortni i Kloi, koja u naručju drži bebu Nort. Ova fotografija je zabeležena neposredno nakon sudbonosnog da.

kim kardashian1 z Celebrity venčanje: Kimje i naslednica

Kloi je i napisala kako je venčanje bilo neverovatno. Kao da su se venčali u nekom drugom vremenu.

Svaki trenutak je bio kao san, a evidentno je da su njih dvoje srodne duše. Tako bar Kloi kaže. Šta vi sudeći po ovim fotografijama mislite?

Lenka Gatić

Comments