Iako ne kupujemo same sebi verenično prstenje, možda bismo često volele da možemo to da učinimo, jer postoji toliko predivnih modela koji nam privlače pažnju, Naravno, važnija je namera iza prstena nego sam prsten, bez kog se i može, ali ukoliko se i prsten nađe u priči kao što je to običaj – u nastavku pronađite nekoliko trendy modela koje će buduće mlade sigurno priželjkivati u ovoj godini. Dakle, ukoliko planirate da verite devojku svojih snova ovo je tekst za vas, a ukoliko ste devojka koja potajno iščekuje prosidbu svog izabranika – možete mu suptilno pokazati nastavak ovog teksta. Ove godine na scenu vereničkog prstenja će, pored onih klasičnih, stupiti i neki novi, neobični i možda neočekivani modeli, što je savršeno za sve one koji “beže od ustaljenih normi”. Svakako, uživaćete u primerima prstenja, a možda vas neki od njih inspiriše i na kreiranje sopstvenog, unikatnog modela ako ste u takvoj mogućnosti.

Dvostruki prsten sa dragim kamenjem u bojama

Dvostruki prsten je sam po sebi već novi trend, a atraktivan dodatak je nežno drago kamenje u različitim bojama. Možete se odlučiti za čitav spektar duginih boja, ili samo za tonove jedne boje – ukoliko imate simboličnu boju koju vezujete za svoju izabranicu. Ovo je unikatan i mladalački model prstena, za sve one koji se ne obaziru preterano na konvencije, i koji žele da kreiraju budućnost i brak po svojim merama. Ako ste slobodnog duha, ali ste prihvatili tradiciju veridbe i venčanja, ovo je prsten za vas.

Bajkovito prstenje inspirisano prirodom

Nežno i bajkovito prstenje inspirisano motivima iz prirode i Art Nouveau pokretom je pravi izbor za vas. Ovo prstenje na prvi pogled nimalo ne podseća na to kako smo navikli da bi verenički prsten iz nekog razloga “trebalo da izgleda”, ali to zaista nije važno ukoliko ste sigurni da bi ga vaša partnerka sa radošću nosila. Prstenje ovog tipa odlično pristaje ženstvenim i jedinstvenim devojkama koje su ponosne na svoj unikatni stil i koje uživaju u nošenju nakita. Devojka koja će nositi ovaj verenički prsten moći će neprimetno da ga nosi i uz drugi nakit, a da ipak zna njegovo duboko i veliko značenje.

Comments