Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Pet tipova žena kod planiranja venčanja

Neobjavljene fotografije princeze Dajane sa kraljevskog venčanja

Predbračna obećanja – sebi i njemu

1/2

I kada su haljine za venčanje u pitanju važno je pratiti modne trendove te su tako mnogi modni dizajneri doneli nove kolekcije venčanica kojima je tešeko odoleti.

Budući da su poslednjih nekoiko sezona haljine sa izrezima ili popularno nazvane crop top bile jedan od vodećih trendova, dizajneri venčanica su rešili da isti modni trend primene i na prelepim belim haljinama za venčanje. Tako smo dobili divne, nežne i moderne  haljine koje otkrivaju malo kože na stomaku.

222 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu

Iako na prvu pomisao ovo može da zvuči i izgleda nesvakidašnje za venčanicu ali ono što je posebno kod ovih modela jeste da to nimalo ne izgleda degutantno jer otkriva taman toliko stomaka koliko treba kako bi izgledalo moderno, šik ali i veoma nežno i pre svega pristojno.

S obzirom na to da se ovakav model haljine sastoji iz dva dela koja mogu biti prišivena sa strane ili totalno odvojena, važno je da donji deo haljine, tj. suknja bude visokog struka tako da pokriva veći deo stomaka i naravno pupak, čije bi otkrivanje već bilo upitno. Gornji deo haljine ili bluza jeste kraćeg a šireg kroja tako da se taman podudara sa visinom suknje. Ono malo kože što se vidi između oba dela haljine je zaista zanemarljivo ali taman dovoljno kako bi ovaj model činio veoma modernim.

112 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu 662 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu

Editors choice