Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

1/2

I kada su haljine za venčanje u pitanju važno je pratiti modne trendove te su tako mnogi modni dizajneri doneli nove kolekcije venčanica kojima je tešeko odoleti.

Budući da su poslednjih nekoiko sezona haljine sa izrezima ili popularno nazvane crop top bile jedan od vodećih trendova, dizajneri venčanica su rešili da isti modni trend primene i na prelepim belim haljinama za venčanje. Tako smo dobili divne, nežne i moderne  haljine koje otkrivaju malo kože na stomaku.

222 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu

Iako na prvu pomisao ovo može da zvuči i izgleda nesvakidašnje za venčanicu ali ono što je posebno kod ovih modela jeste da to nimalo ne izgleda degutantno jer otkriva taman toliko stomaka koliko treba kako bi izgledalo moderno, šik ali i veoma nežno i pre svega pristojno.

S obzirom na to da se ovakav model haljine sastoji iz dva dela koja mogu biti prišivena sa strane ili totalno odvojena, važno je da donji deo haljine, tj. suknja bude visokog struka tako da pokriva veći deo stomaka i naravno pupak, čije bi otkrivanje već bilo upitno. Gornji deo haljine ili bluza jeste kraćeg a šireg kroja tako da se taman podudara sa visinom suknje. Ono malo kože što se vidi između oba dela haljine je zaista zanemarljivo ali taman dovoljno kako bi ovaj model činio veoma modernim.

112 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu 662 Budi drugačija i nosi crop top venčanicu

Editors choice