Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Za ranu svečanu večeru koja zahteva koktel varijantu – sivo odelo

Neka sivo odelo bude srebrnasto i usko, kao da si obukla diskretniju varijantu riblje krljušti. Pantalone i sako mogu i ne moraju da budu u istom tonu, a ovaj stajling učinićeš ekstremno ekstravagantnim izborom obuće i dodatkom tamno sivog korseta sa srebrnom teksturom ili šarom, koji – opet zapanjujuća varijacija – treba da navučeš preko sakoa. Ovo ćeš moći da poneseš ako si mršava i dovoljno visoka, u suprotnom ćeš verovatno odabrati kompromis i obući korset ispod sakoa, što i nije neki otklon ka ekstravaganciji, ali će ti lepo stajati. I ovde rukavice mogu da doprinesu fensi otkačenom izgledu i poželjno je da budu od satena i u boji (smaragdno zelena je odličan izbor).

Za večernji parti posle venčanja – odelo u mornarskom stilu

Marinsko plava je boja koju treba da pronađeš, a idealno bi bilo da odelo bude na diskretne srebrnaste pruge sa širokim razmakom, komotno, sa lepršavim sakoom i širokim nogavicama pantalona. Uz njega ide srebrna šljokičasta bluza i ravne sandale, a dodatni šmek daju naravno, rukavice (one iste zelene, na primer), a od nakita su dozvoljene samo minđuše – što neobičnije i više nalik na ukrase za jelku, to bolje.

Samo napred – uostalom, venčanja su odlična platforma za modne rizike. Ako promašiš, biće spektakularno, ako ostaviš utisak, moći ćeš da ponoviš nastup na nekoj sledećoj svečanosti.

Izvor fotografija: instagram.com
Naslovna fotografija: instagram.com/blakeandberry

Brankica Milošević

Editors choice