Leti je nekako logično da nosimo šminku sa zlatnim odsjajem, mnogo bronzera i kremastih senki toplih tonova, kojima onda samo naglašavamo preplanulu kožu, a zimi se obično odlučujemo za hladnije tonove, kako garderobe, onda i šminke.

Međutim, bronzana šminka je zapravo odličan izbor zimi, jer njome možete osvežiti bledu kožu, te naglasiti jagodice tako da izgledate zdravije i lepše.

Zato ćemo vam danas pokazati kako da se našminkate ukoliko uskoro planirate svoju svadbu ili ste pozvani na venčanje drage osobe, a želite da na fotografijama izgledate sveže i zanosno.

Istaknite jagodične kosti bronzerom, tako što ćete najbolje kosom četkom naglasiti predeo od ušne školjke ka nosu. Tako će vaše lice izgledati uže, a jagodice više.

Bronzana šminka za mlade 1 Bronzana šminka za mlade

Da biste dodatno naglasili jagodice, nanesite hajlajter na najviši deo lica, u predelu između mesta na koje ste naneli bronzer i oka.

Bronzana šminka za mlade 4 Bronzana šminka za mlade

Na usne nanesite sjaj. Posebno dobro izgleda onaj koji u sebi sadrži sitne zlatne čestice.

Bronzana šminka za mlade 5 Bronzana šminka za mlade

I oči možete istaći kremastom ili sedefastom senkom, koja ima zlataste čestice. Vodite računa samo da se sama boja senke koju odaberete savršeno slaže uz vašu boju očiju i naglašava je.

Bronzana šminka za mlade 7 Bronzana šminka za mlade

Pročitajte i ovo:

Beauty Bride: Šminka za plavooke mlade

Odaberite pastelno-zlatnu šminku za venčanje

Lenka Gatić

 

Comments