Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Kupovina burme jedan je od najslađih zadataka u organizaciji venčanja. Taj divan komad koji vas svakodnevno podseća da pripadate voljenom zasita zaslužuje poseban tretman.

Zalužuje zlataru “ZAKS”.

Zlatara “ZAKS” je poznata po velikoj kolekciji skupocenog nakita sa brilijantima, izrađenoj većinom od 18-karatnog belog zlata. U “ZAKS”-u se nudi i nakit sa brilijantima oplemenjen poludragim kamenjem, kao što su safiri, rubini, smaragdi, ametisti, akvamarini i dimni topazi, a u ponudi je više od stotinu kompleta na odabir koji sadrže prsten, minđuše i privezak. Poseban deo ponude ove divne porodične zlatare sa tradicijom jeste velika kolekcija burmi sa brilijantima i vereničko prstenje.

Ukoliko planirate da zaprosite svoju lepšu polovinu, svratite u “ZAKS” i uz pomoć stručnog osoblja koji radi u ovoj zlatari, odaberite jedan od 250 modela vereničkog prstenja! Zaks je pripremio poseban poklon svojim kupcima, pa je tako do kraja avgusta aktuelan popust od 20 odsto na celokupnu zlatnu kolekciju i 50 odsto na srebrni nakit.

Vaš predbračni šoping ili pak kupovinu poklona voljenoj osobi možete obaviti u beogradskom Shoping Centru Ušće gde zlatara “ZAKS” ima svoju radnju, koja je pravo malo carstvo srebrnog i zlatnog trendi nakita. Kako zlatara “ZAKS” ima vlastitu proizvodnju uz stručno i srdačno osoblje ovaj brend na jednom mestu može ispuniti sve želje i posebne prohteve svojim kupcima.

Misija vlasnika ovog brenda, porodica Glasnović i Dodić, jeste kontinuirana afirmacija “ZAKS”-a, kao mesta gde se kupuje nakit vrhunskog dizajna, trajne materijalne i emotivne vrednosti, a vizija je postati regionalni lider u prodaji nakita sa istaknutim temeljnim vrednostima: spojem tradicije, kvaliteta i modnih trendova i kupcem koji je uvek na prvom mestu.

Častite sebe jednim divnim komadom nakita za ceo život.

Ulepšajte dan voljenoj osobi.

Tradicija, kvalitet, poverenje koje sija dijamantskim sjajem.

127 kn Brilijanti su uvek u trendu! 260 kn 2 Brilijanti su uvek u trendu! 35250 kn Brilijanti su uvek u trendu! 405 kn 2 Brilijanti su uvek u trendu! prsten s dijamantom 750 1000 013 central. kamen + 007 g si 86 400rsd. Brilijanti su uvek u trendu! Zarucnicki prsten s dijamantom izradjen od 18 kt bijelog zlata Zlatarne Zaks mpc 80 00rsd. Brilijanti su uvek u trendu!

Zlatara “ZAKS”
Ušće Shopping Center
Bulevar Muhajla Pupina 4, Novi Beograd
011/285 4448
email zaksusce@gmail.com

(www.zaks.rs)

Editors choice