Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

Stajling za letnje venčanje ostavlja gole ruke – svakako se zbog vrućine nećete odlučiti za rukavice, pa makar i od najfinije čipke, a vaše ruke će biti u prvom planu dok hodate noseći bidermajer, ili pružate ruku da vam mladnoženja navuče burmu. Vaše lepe i negovane ruke, sa divnim noktima, tada će biti u prvom planu. A ako ne želite kitnjaste, preduge i upadljive nokte, opredelite se za srednju dužinu, obliji oblik i odaberite neku od nijansi lakova za nokte, koje dizajneri predlažu.

Nude tonovi, za sjajan, čist i izglancan izgled vaših noktiju, doprineće vašoj eleganciji i stilu.

Čista ružičasta boja je veoma ženstvena – malo upadljivija od boje kože, ipak ne skreće pažnju suviše, a izgleda veoma prefinjeno.

Beli lak sa diskretnim, raznobojnim šljokicama oživeće izgled vaših ruku, delovaće veselo i odsijavaće raznobojnim svetlucanjem, a da pri tom ne naruši dostojanstvo vaše pojave u venčanici.

mlada 1 Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Ako ne želite da bilo kakva boja naruši savršenu belinu vaše venčanice, odaberite beli lak sa srebrnim sjajem – delovaće na vašim rukama kao anđeoska prašina.

Lak na vašim noktima može da bude i u sivkastoj i plavičastoj nijansi, sa lepim srebrnim sjajem (ili šljokicama), što će obezbediti da nokti deluju sveže poput kockica leda.

Boja korala (vrlo moderna ovog leta u svim oblicima svadbene dekoracije) od svetle, do tamno crvene, izbor je za nevestu koja želi da izgleda šik i zavodljivo. Nokti i usne mogu da budu u boji korala, a složiće se i uz klasičnu belu venčanicu, kao i uz haljinu bledih nijansi breskve, šampanjca, korala…

Dizajneri preporučuju sjajan, a ne mat lak za nokte, jer deluje svečanije, a sjaj ne mora da bude biserni i srebrni – može da bude i zlatast i bronzan. Naročito lepo zlatasti sjaj izgleda u ružičastim i bež nijansama lakova za nokte i savršeno će dopuniti efekat burme od žutog ili crvenog zlata.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice