Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Stajling za letnje venčanje ostavlja gole ruke – svakako se zbog vrućine nećete odlučiti za rukavice, pa makar i od najfinije čipke, a vaše ruke će biti u prvom planu dok hodate noseći bidermajer, ili pružate ruku da vam mladnoženja navuče burmu. Vaše lepe i negovane ruke, sa divnim noktima, tada će biti u prvom planu. A ako ne želite kitnjaste, preduge i upadljive nokte, opredelite se za srednju dužinu, obliji oblik i odaberite neku od nijansi lakova za nokte, koje dizajneri predlažu.

Nude tonovi, za sjajan, čist i izglancan izgled vaših noktiju, doprineće vašoj eleganciji i stilu.

Čista ružičasta boja je veoma ženstvena – malo upadljivija od boje kože, ipak ne skreće pažnju suviše, a izgleda veoma prefinjeno.

Beli lak sa diskretnim, raznobojnim šljokicama oživeće izgled vaših ruku, delovaće veselo i odsijavaće raznobojnim svetlucanjem, a da pri tom ne naruši dostojanstvo vaše pojave u venčanici.

mlada 1 Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Ako ne želite da bilo kakva boja naruši savršenu belinu vaše venčanice, odaberite beli lak sa srebrnim sjajem – delovaće na vašim rukama kao anđeoska prašina.

Lak na vašim noktima može da bude i u sivkastoj i plavičastoj nijansi, sa lepim srebrnim sjajem (ili šljokicama), što će obezbediti da nokti deluju sveže poput kockica leda.

Boja korala (vrlo moderna ovog leta u svim oblicima svadbene dekoracije) od svetle, do tamno crvene, izbor je za nevestu koja želi da izgleda šik i zavodljivo. Nokti i usne mogu da budu u boji korala, a složiće se i uz klasičnu belu venčanicu, kao i uz haljinu bledih nijansi breskve, šampanjca, korala…

Dizajneri preporučuju sjajan, a ne mat lak za nokte, jer deluje svečanije, a sjaj ne mora da bude biserni i srebrni – može da bude i zlatast i bronzan. Naročito lepo zlatasti sjaj izgleda u ružičastim i bež nijansama lakova za nokte i savršeno će dopuniti efekat burme od žutog ili crvenog zlata.

Fotografije: unsplash.com

Brankica Milošević

Editors choice