Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/5

Prilično smo sigurni da kada birate haljine za venčanje, obraćate pažnju i na ekonomičnost, ali i funkcionalnost stvari koje kupujete.

Glamurozna haljina, sa glomaznom korpom i materijalom koji se vuče metar iza vas jeste primamljiva, ali se ne može obući više nikad.

Zato, razmislite dobro i ukoliko ste u prilici da birate, bolje izaberite haljinu koju ćete moći i posle kombinovati. Bila to veridba ili venčanje, klasična haljina u beloj boji, kasnije može proći za bilo koju drugu svečanu priliku uz minimalne izmene i detalje koji imaju veliki značaj.

Ne znam da li ste imale na umu sledeće modele, ali mi vam ih svakako preporučujemo i nadamo se da će vam se bar neka dopasti.

Naravno, u pitanju su haljine iznad kolena, sa čipkom kao glavnim detaljem ili bez nje. Neke su u Grčkom stilu, a druge skroz klasične, sa karnerima ili se od bokova šire nadole.

Sada sledi galerija ovih multipraktik haljina.

137 Biramo funkcionalnost: Umesto venčanice, klasična haljina u beloj boji 232 Biramo funkcionalnost: Umesto venčanice, klasična haljina u beloj boji

Editors choice