Ako ste u potrazi za očaravajućim i nesvakidašnjim venčanicama, verujemo da ćete moći da pronađete inspiraciju na jednom od najprestižnijih modnih događaja na našim prostorima – BIPA Nedelji mode u Zagrebu. Ova manifestacija trajala je od 15. do 19. marta i moramo priznati da su revije bile zaista veličanstvene, a prikazane kolekcije su zaista ostavljale bez daha. Više o revijama koje su obeležile ovu Nedelju mode, pisali smo vam ovde.

Kao i uvek kada su u pitanju ovakvi modni događaju, dizajneri ne propuštaju da pažnju posvete i budućim mladama. Dizajner Ivica Skoko svoju reviju posvetio je upravo damama koje su u potrazi za svojom haljinom iz snova. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je među haljinama dominirala nežno roze boja, a ne “klasična” bela, što nam pokazuje da bi definitivno trebalo da razmotrite mogućnost da se na svom venčanju istaknete i obučete nešto sasvim neočekivano, ali i dalje prelepo i romantično. A Ivičine haljine su upravo takve.

Haljine koje je dizajner predstavio su zaista bajkovite, nežne i ženstvene i doslovno ostavljaju bez daha. Svaki detalj je na svom mestu što pokazuje da je Ivica Skoko zaista mnogo vremena i truda uložio u kreiranje ovih prelepih modela. Svila, vez, čipka i cvetni motivi čine da se u ove venčanice zaljubimo na prvi pogled!

vencanica 12 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Rapsodija najraskošnijih venčanica vencanica 23 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Rapsodija najraskošnijih venčanica
Comments