Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Ako ste u potrazi za očaravajućim i nesvakidašnjim venčanicama, verujemo da ćete moći da pronađete inspiraciju na jednom od najprestižnijih modnih događaja na našim prostorima – BIPA Nedelji mode u Zagrebu. Ova manifestacija trajala je od 15. do 19. marta i moramo priznati da su revije bile zaista veličanstvene, a prikazane kolekcije su zaista ostavljale bez daha. Više o revijama koje su obeležile ovu Nedelju mode, pisali smo vam ovde.

Kao i uvek kada su u pitanju ovakvi modni događaju, dizajneri ne propuštaju da pažnju posvete i budućim mladama. Dizajner Ivica Skoko svoju reviju posvetio je upravo damama koje su u potrazi za svojom haljinom iz snova. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da je među haljinama dominirala nežno roze boja, a ne “klasična” bela, što nam pokazuje da bi definitivno trebalo da razmotrite mogućnost da se na svom venčanju istaknete i obučete nešto sasvim neočekivano, ali i dalje prelepo i romantično. A Ivičine haljine su upravo takve.

Haljine koje je dizajner predstavio su zaista bajkovite, nežne i ženstvene i doslovno ostavljaju bez daha. Svaki detalj je na svom mestu što pokazuje da je Ivica Skoko zaista mnogo vremena i truda uložio u kreiranje ovih prelepih modela. Svila, vez, čipka i cvetni motivi čine da se u ove venčanice zaljubimo na prvi pogled!

vencanica 12 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Rapsodija najraskošnijih venčanica vencanica 23 BIPA Nedelja mode u Zagrebu: Rapsodija najraskošnijih venčanica

Editors choice