Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

2/3

Elegantno, strukirano belo odelo odraz je visoke elegancije i može biti isto toliko glamurozno kao i venčana haljina. Ne dajte da vas na prvi pogled pokoleba jednostavnost odela jer ukoliko izaberete prave materijale i kroj koji prati liniju, ovakav komplet sastavljen od pantalona i sakoa može izgledati očaravajuće i zanosno.

U zavisnosti od kroja koji izaberete i koji odgovara vašoj figuri zavisi i celokupan izgled. Nositi odelo na svom venčanju ne znači da morate da se odreknete detalja i vela na primer. Uz odelo bogate teksture i savršeno strukiranog kroja ponesite raskošan veo. Ukoliko je veo previše onda detalji za kosu poput cveta ili rajfa mogu biti odlična zamena.

Veo  Belo odelo za DRUGAČIJE mlade Roye  Belo odelo za DRUGAČIJE mlade

Pantalone uskih nogavica na ivicu uvek deluju elegantno, ali zanimljiv izbor mogu biti i one šire ili čak i zvonarice. Pantalone koje prate liniju vašeg tela i onda se od kolena šire izgledaju elegantno istom merom kao i ostali modeli. A ako ste više tip za model visokog struka ima rešenja i za vas. Zapravo dizajneri su se zaista probudili jer su netradicionalnim nevestama želeli da izađu us susret.

Odelo  Belo odelo za DRUGAČIJE mlade

Editors choice