Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Pastelni tonovi i nijanse ruževa za usne koje predlažu vizažisti savremenim mladama, a pogotovu onima koje će se venčati ovog leta, pretežno su kremasti i mat, čineći da usne izgledaju puno, sočno i prirodno. Ne morate odabrati ruž nekog posebnog brenda – koristite neku od nijansi vaše omiljene linije šminke, u koju imate poverenja. Ruž za svečanu priliku, naročito za venčanje, treba da bude postojan, da se ne razliva na ivicama, da vam ne “steže” usne (kao da ste ih premazali slojem plastike), da se ne otire i da bude vodootporan. Na svom venčanju ćete razmeniti mnogo poljubaca, a kad bi svakom svatu ostavili otisak karmina na obrazu, verovatno biste potrošili celo pakovanje ruža. Ovako, odaberite jedan kvalitetan, koji nećete morati često da popravljate i ljubite se, jedite i pijte, ne razmišljajući o stanju ruža na svojim usnama.

karmin 1 #beautycruch: Najlepši ruževi za venčanje

Narandžasta

Boja vaših usana može da bude boja zalaska sunca – oranž uopšte nije tako lud izbor, a uz belu venčanicu na dnevnoj svetlosti, izgledaće sveže i veselo.

Sjajna fuksija

Mešavina boje šljive i neonski ljubičastih tonova, kremasta i sjajna – izgledaće najefektnije ako vam je ten blago preplanuo i daće sjaj i ekstravaganciju vašem nevestinskom izgledu.

Boja kremaste mandarine (srednje koralna)

Ova nijansa je zagasitija od narandžaste, bogatija i punija i izazovnija, naročito ako vam je ten svetao. Još malo tamnija nijansa koralne, ili svetlo crvene, lepše će se isticati na tamnijem tenu.

Editors choice