Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/2

Pastelni tonovi i nijanse ruževa za usne koje predlažu vizažisti savremenim mladama, a pogotovu onima koje će se venčati ovog leta, pretežno su kremasti i mat, čineći da usne izgledaju puno, sočno i prirodno. Ne morate odabrati ruž nekog posebnog brenda – koristite neku od nijansi vaše omiljene linije šminke, u koju imate poverenja. Ruž za svečanu priliku, naročito za venčanje, treba da bude postojan, da se ne razliva na ivicama, da vam ne “steže” usne (kao da ste ih premazali slojem plastike), da se ne otire i da bude vodootporan. Na svom venčanju ćete razmeniti mnogo poljubaca, a kad bi svakom svatu ostavili otisak karmina na obrazu, verovatno biste potrošili celo pakovanje ruža. Ovako, odaberite jedan kvalitetan, koji nećete morati često da popravljate i ljubite se, jedite i pijte, ne razmišljajući o stanju ruža na svojim usnama.

karmin 1 #beautycruch: Najlepši ruževi za venčanje

Narandžasta

Boja vaših usana može da bude boja zalaska sunca – oranž uopšte nije tako lud izbor, a uz belu venčanicu na dnevnoj svetlosti, izgledaće sveže i veselo.

Sjajna fuksija

Mešavina boje šljive i neonski ljubičastih tonova, kremasta i sjajna – izgledaće najefektnije ako vam je ten blago preplanuo i daće sjaj i ekstravaganciju vašem nevestinskom izgledu.

Boja kremaste mandarine (srednje koralna)

Ova nijansa je zagasitija od narandžaste, bogatija i punija i izazovnija, naročito ako vam je ten svetao. Još malo tamnija nijansa koralne, ili svetlo crvene, lepše će se isticati na tamnijem tenu.

Editors choice