Koliko puta se desilo da vam se pred neki važan događaj desi katastrofalni beauty problem zbog koga padate u očajanje i proklinjete sve živo jer ne znate šta da radite? Verujemo da zapravo i nije reč o tako velikoj katastrofi, već da to vama samo tako deluje u tom trenutku. Zato, udahnite duboko, opustite se i primenite ove lagane trikove kojima ćete sve te “probleme” rešiti za tili čas!

Problem: Koža vam izgleda umorno i “sivo”.

Rešenje: Hajlajter!

Kao što vidite – sasvim je jednostavno. Ako vam se vaš ten danas naročito ne dopada, to je lako “srediti” uz samo malo šminke. Našminkajte se kao i obično, s tim što ćete i pre i posle nanošenja pudera i rumenila naneti hajlajter na čelo, jagodice, bradu, duž nosa i obrva. Dobićete divan, zdrav i svež sjaj i odmah ćete se bolje osećati!

mlada 22 Beauty trikovi koje SVAKA žena mora da zna!

Problem: Uspavale ste se i propustile da operete kosu.

Rešenje: Aksesoar!

Jedan od najgorih osećaja za svaku ženu je prljava kosa! Prosto se cele tada osećamo zaista bez veze i nekako ružno i… Znate već. Ali, to ne mora da bude toliki problem. Uspavale ste se i šta sad! Uvek možete iskoristiti šampon za suvo pranje kose, vezati kosu u rep ili, što je najbolje, isprobati zanimljivi aksesoar – šešir, maramu ili traku za kosu. Još ćete uspeti da izgledate jako moderno.

Comments