Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Mi žene ponekad tako umemo da budemo opterećene izgledom i sređivanjem, a s obzirom na to da nam se to dešava u svakodnevnim situacijama, šta možemo tek da očekujemo od sopstvenog venčanja? Naravno da ćemo želeti da nam svaka trepavica bude na svom mestu, pobogu! Upravo zato vam danas predstavljamo nekoliko prelepih make up-ova sa kojima ćete izgledati savršeno, a vi se odlučite za jedan prema svom ukusu.

Ako volite prirodan izgled uz minimum šminke, obvezno isprobajte ovaj “peachy” look koji je karakterističan po korišćenju narandžastih, roze i sličnih nijansi boje breskve. Samo rumenilo u ovoj boji daće vam svež izgled, kao da ste se upravo vratile sa plaže. A za venčanje je takav način šminkanja uvek dobar izbor.

breskva Beauty trendovi koje MORATE isprobati za svoje venčanje

Kim Kardašijan možete da volite ili ne, ali ne možete da poreknete da se odlično šminka! Zahvaljujući jednostavnom, ali efektnom make up-u ova dama uvek izgleda nekako glamurozno. Slobodno je možete “iskopirati” i našminkati se u nude stilu sa naglaskom na veeelikim trepavicama. One će vašem izgledu dati dvoljnu dozu dramatičnosti koja je neophodna na dan venčanja.

glamurozno Beauty trendovi koje MORATE isprobati za svoje venčanje

Editors choice