Sigurno ste videli bar jednu mladu kojoj je šminka počela da se topi tokom venčanja ili joj se skinuo lak sa noktiju. Ovo nije neuobičajna situacija ali može biti veoma frustrirajuća ako ste mlada. Zamislite da se par meseci spremate za veliki dan i sve ste dobro isplanirali. Šminka, frizura i nokti sve je zakazano nekoliko nedelja ranije jer želite da sve bude savršeno. Ali onda vam se desi da vam se maskara razlije ili vam frizura spadne tokom venčanja. Sigurno ne biste želeli da vam se ovo dogodi!

Pogledajte koji vam se problemi mogu desiti tokom venčanja i kako da to izbegnete!

Jedan od problema koji vam se može javiti jeste da vam se skine lak za nokte. Tokom venčanja vi  držite buket, rukujete se sa dosta ljudi pa vam se može desiti ovaj problem. Koristite lakove za nokte koji sadrže mikro dijamante koji će dati čvrstinu i sjaja vašim noktima i sprečiti pucanje. Koristite lakove čija boja se zadržava i do nekoliko dana.

Nokti Beauty problemi na venčanju: Kako da ih sprečite

Razmazan karmin je još jedan od problema koji vam se može desiti sa šminkom. Kako biste izbegli ovaj problem najbolje je da kosristite neke kvalitetnije karmine ili sjajeve, koji su i isto vreme i vodootporni. Ako niste sigurni u kvalitet nakog karmina, isprobajte ga pre venčanja.

karmin1 Beauty problemi na venčanju: Kako da ih sprečite
Comments