Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Možda vam se čini da je prerano razmišljati o trendovima za 2020. ali beauty-influenseri gledaju unapred i smatraju da nikada nije prerano razmišljati o savršenoj frizuri i stilu šminkanja. Ako želite da budete kul nevesta, nove beauty-trendove možete primeniti u praksi i na svom predstojećem jesenjem ili zimskom venčanju. Kad tako posmatrate stvari, izgleda kao da je nova godina već nadohvat ruke!

Boje postaju legitimne – osim što ih kreatori promovišu u izboru materijala i stilova za venčanice, prozračni stil šminkanja, koji daje prirodan izgled, sledeće godine neće biti dominantan. Senke za oči ulaze na velika vrata, a boja korala, bledo plava i zlatnoružičasta su najomiljenije.

Dizajneri vole da pomeraju granice i predlažu nevestama da i one to učine – pokušajte sa svetlucavo ružičastim senkama u unutrašnjem uglu oka. Ovaj suptilni potez daje onaj izraz sjaja, koji dolazi iznutra.

Beauty-influenseri savetuju vežbe za mikrostrukturu lica, koje prokrvljuju kožu i podižu mišićni tonus, kako bi koža bila zdravija i blistavija, a svakako preporučuju i piling, maske i kozmetičke tretmane za čišćenje i osveženje kože, kao dugoročnu pripremu za dan u kome svaka nevesta treba da blista.

Editors choice