Možda vam se čini da je prerano razmišljati o trendovima za 2020. ali beauty-influenseri gledaju unapred i smatraju da nikada nije prerano razmišljati o savršenoj frizuri i stilu šminkanja. Ako želite da budete kul nevesta, nove beauty-trendove možete primeniti u praksi i na svom predstojećem jesenjem ili zimskom venčanju. Kad tako posmatrate stvari, izgleda kao da je nova godina već nadohvat ruke!

Boje postaju legitimne – osim što ih kreatori promovišu u izboru materijala i stilova za venčanice, prozračni stil šminkanja, koji daje prirodan izgled, sledeće godine neće biti dominantan. Senke za oči ulaze na velika vrata, a boja korala, bledo plava i zlatnoružičasta su najomiljenije.

Dizajneri vole da pomeraju granice i predlažu nevestama da i one to učine – pokušajte sa svetlucavo ružičastim senkama u unutrašnjem uglu oka. Ovaj suptilni potez daje onaj izraz sjaja, koji dolazi iznutra.

Beauty-influenseri savetuju vežbe za mikrostrukturu lica, koje prokrvljuju kožu i podižu mišićni tonus, kako bi koža bila zdravija i blistavija, a svakako preporučuju i piling, maske i kozmetičke tretmane za čišćenje i osveženje kože, kao dugoročnu pripremu za dan u kome svaka nevesta treba da blista.

Comments