Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Veliki broj nevesti koje razmišljaju o venčanici sa karnerima, traže jedan poseban, dramatični izgled koji ostavlja bez daha. Obično su pravi zaljubljenici u modu koje dobro poznaju svoj stil i tačno znaju šta žele i obišle bi svet da nađu svoju savršenu haljinu. Uživajte u venčanicama koje smo odabrali za vas.

BHLDN venčanica sa karnerima

Za smele mlade kojima je moda druga ljubav, dajemo kao opciju dramatičnu venčanicu kojom će oduševiti sve prisutne već samom pojavom. Uz nju vam čak nisu neophodni upadljivi aksesoari, jer sama za sebe priča. Diskretna narukvica i minđuše uz nju i spremne ste!

Slika1 7 divnih venčanica sa karnerima

Dramatična i fantastična!

Lazaro venčanice

Lazaro vam predstavlja razigranu, slatku i romantičnu venčanicu uz koju sami određujete stil. Da li ćete biti rok-mlada ili ipak urbana devojka – vi birate.

Uz nju odgovara krupniji nakit, jarkih boja.

Slika21 7 divnih venčanica sa karnerima

Nežna i raskošna

Sofisticirane Allure venčanice

Jedna od jednostavnih, a opet elegantnih i bezvremenskih venčanica. Sofisticirana, balska haljina, umerena i baš po vašoj meri, savršena je za vas. Oko struka možete dodati pojas od cirkona ili staklića kako biste upotpunili izgled i dali svoj potpis.

Slika3 7 divnih venčanica sa karnerima

Jedna od venčanica koja pobeđuje vreme

Kratke, slatke venčanice sa karnerima

Kratka venčanica koja vam u isto vreme daje izazovan, smeo izgled, ali isto tako i romantičan i elegantan. Uz nju bi se slagala podignuta kosa, ili čak samo blage lokne. Od nakita bi vam bio potreban lančić sa upadljivim priveskom i odgovarajuće minđuše.

Slika4 7 divnih venčanica sa karnerima

Idealna venčanica za letnje mlade

Mori Lee venčanice sa karnerima i čipkom

Kako god je okrenete – predivna je! Ukoliko ste u odličnoj formi, odgovaraće vam baš kao da je krojena za vas. Karneri joj daju poseban, španski izgled, dok nizak struk ističe obline. Čipka odaje nežnu stranu i zasenićete sve prisutne.

Slika5 7 divnih venčanica sa karnerima

Venčanica koja ističe nežnu stranu

Mori Lee balske haljine sa karnerima

Većina modela koje smo predstavili imaju spušten struk i niske suknje, ali ova divna venčanica Mori Lee je bajkovita, balska haljina. Ima neophodnu dozu dramatičnosti, dok su karneri opet nežni i meki.

Slika6 7 divnih venčanica sa karnerima

Lepršava i originalna

Venčanica sa karnerima boje breskve

Venčanice u boji su opcija za smele i hrabre mlade. U njoj biste izgledali kao prava princeza iz bajke. Detalj na struku u vidu mašne joj daje potpun izgled i nije neophodno dodavati više detalja. Sitne biserne minđuše i odgovarajuća narukvica bile bi sasvim dovoljne.

Slika7 7 divnih venčanica sa karnerima

Glamurozna i inspirativna

Ne morate toliko dobro da poznajete modu da biste nosile venčanicu sa karnerima, dovoljno je samo da imate približnu sliku onoga što želite. U odabiru je, takođe, bitno da odaberete venčanicu koja je u skladu sa vašom figurom i građom. Da li biste nosile neki od ovih modela?

Tekst: Sanja Martinov

Editors choice