Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Stiglo je proleće, a sa njim i sezona venčanja. Uzbuđenje je na vrhuncu, pa ako planirate uskoro svadbu, krajnje je vreme da krenete u potragu za vašom haljinom o kojoj još od detinjstva maštate. Znamo da postoji veliki broj budućih mladi koje sanjaju o cvetnim, mini kao i venčanicama u boji, ali ipak veći je broj onih žena koje maštaju da se na dan venčanja pojave u klasičnoj, beloj venčanici. Klasična venčanica je i dalje izbor broj jedan, ali i klasična haljina pretrpela je izvesni preobražaj pa se danas u salonima mogu naći bele, duge venčanice koje su lepršave, sa puno tila i modernog dizajna. Nema sumnje da će vas klasična, duga haljina u beloj boji učiniti nežnom, senzualnom i ljupkom mladom.

vencanica3 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica11 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica21 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA)

U svakom slučaju činjenica je da klasična venčanica odiše romantikom i čini da svaka žena izgleda poput princeze. Bilo da je na njoj glavni ukras čipka, til ili šljokie u predelu korseta, haljina koja se pripija uz telo i ravno pada učiniće vas zvezdom večeri, a zvanice će prosto biti oduševljene kako vam dotična haljina stoji. Ukrasene perlama ili kristalima, sa prelepom cipkom i u divnim kombinacijama boja, ispunjavaju bitan uslov za mnoge mlade-jednostavne su, a efektne!

vencanica31 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA) vencanica4 10 klasičnih venčanica za venčanje iz snova (GALERIJA)

Editors choice