Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

S obzirom na to da venčanje smatramo jednim od najvažnijih događaja u našim životima, podrazumeva se da želimo da ga zadržimo u najlepšem sećanju. A kako ne možemo uvek i zauvek da sve držimo u glavi – moramo da imamo neku “opipljivu” uspomenu. Snimanje cele ceremonije i zabave je obavezno, ali pitanje je još koliko puta ćete imati vremena da sednete, zavalite se i odgledate sve od početka do kraja. Uostalom, možda vas čak i ne interesuju svi delovi. Zato, kako biste zapravo uštedele vreme prisećanja svog velikog, divnog dana potrudite se da imate što više fotografija! Njih ćete najlakše “prelistati” u trenucima kada želite da se prisetite najboljih momenata, jer će one upravo tome i služiti – da obeleže specifične “prave” trenutke koji bi vam uživo, ali i na video snimku sigurno promakli.

Da biste imale dobre i kreativne fotografije, važno je da unajmite dobrog fotografa koji će znati da “uhvati” trenutak i koji će i sam imati gomilu ideja kako da vam stvori što lepšu uspomenu. Naravno, dajte i vi svoj doprinos i objasnite mu šta tačno želite.

Osim toga, zahvaljujući novoj tehnologiji, nikada nije bilo lakše imati dobre fotke. Čak i same možete glumiti fotografa i to onog “specijalizovanog” sa selfi fotografije, a za to će vam biti potreban samo jedan selfi štap i mobilni telefon sa prednjom kamerom. Tako, kada odlazite od gosta do gosta da proverite kako se provodi, ne zaboravite da zabeležite neku zanimljivu pozu ili izraz lica koje ćete u šali napraviti, a što je više takvih vidno raspoloženih ljudi ispred objektiva, to će selfi biti uspešniji, a vaša fotografija otkačenija i kreativnija. Bukvalno se igrajte i izvodite “vratolomije” sa selfi štapom.

fotka Želite KREATIVNE fotografije sa venčanja? Evo kako možete da se fotografišete!

Editors choice