S obzirom na to da venčanje smatramo jednim od najvažnijih događaja u našim životima, podrazumeva se da želimo da ga zadržimo u najlepšem sećanju. A kako ne možemo uvek i zauvek da sve držimo u glavi – moramo da imamo neku “opipljivu” uspomenu. Snimanje cele ceremonije i zabave je obavezno, ali pitanje je još koliko puta ćete imati vremena da sednete, zavalite se i odgledate sve od početka do kraja. Uostalom, možda vas čak i ne interesuju svi delovi. Zato, kako biste zapravo uštedele vreme prisećanja svog velikog, divnog dana potrudite se da imate što više fotografija! Njih ćete najlakše “prelistati” u trenucima kada želite da se prisetite najboljih momenata, jer će one upravo tome i služiti – da obeleže specifične “prave” trenutke koji bi vam uživo, ali i na video snimku sigurno promakli.

Da biste imale dobre i kreativne fotografije, važno je da unajmite dobrog fotografa koji će znati da “uhvati” trenutak i koji će i sam imati gomilu ideja kako da vam stvori što lepšu uspomenu. Naravno, dajte i vi svoj doprinos i objasnite mu šta tačno želite.

Osim toga, zahvaljujući novoj tehnologiji, nikada nije bilo lakše imati dobre fotke. Čak i same možete glumiti fotografa i to onog “specijalizovanog” sa selfi fotografije, a za to će vam biti potreban samo jedan selfi štap i mobilni telefon sa prednjom kamerom. Tako, kada odlazite od gosta do gosta da proverite kako se provodi, ne zaboravite da zabeležite neku zanimljivu pozu ili izraz lica koje ćete u šali napraviti, a što je više takvih vidno raspoloženih ljudi ispred objektiva, to će selfi biti uspešniji, a vaša fotografija otkačenija i kreativnija. Bukvalno se igrajte i izvodite “vratolomije” sa selfi štapom.

fotka Želite KREATIVNE fotografije sa venčanja? Evo kako možete da se fotografišete!
Comments