Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Pojedini trendovi kada su venčanja u pitaju idu svojim tokom i nekada nam se čini da je skoro svako venčanje na koje odemo isto. Dekoracija sličnih boja, obavezna bela torta ukrašena nekim cvetom a kabina za fotografisanje i fotografije sa brkovima od papira su skoro pa obavezne.

Tako je to sa trendovima, kada jednom krenu i dobiju simpatije od mladenaca i gostiju nastavlja se u istom nizu, samo su mladenci drugi.

Budući da nam je prolećno- letnja sezona venčanja na pragu interesuje nas kakvi nas trendovi ove 2016. godine očekuju. Da li će nas i nove sezona dočekati ovi nekada baš zanimljivi trendovi a danas već pomalo “izlizani”, ili ćemo biti iznenđeni koliko novi trendovi utiču na kreativnost mladenaca.

Pretvorili smo se svi u uvo da čujemo kakvi nas trendovi na venčanjima očekuju a s obzirom na to da je ove godine sve u minimalističkom stilu pretpostavljamo da će tako biti dekorisane i sale za venčanje.

Bez cveća

Ako smo do sada bili ubeđeni da svako venčanje podrazumeva i obilje cveća, to više neće biti slučaj. Jednostavni aranžmani koji se satoje od jednog palminog lista ili jedne grane obojeno u belo biće sve češće viđeni na venčanjima ovog leta. Ovakva dekoracija odličan je primer minimalizma koji preovladava 2016. godine. Pored toga što će sala u kojoj se održava venčanje dobiti opušten i čist izgled, sigurno je i da ćete uštedeti novac koji biste dali da velike bukete cveća.

Sto Zanimljivi trendovi na venčanjima 2016. godine

Editors choice