Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Pojedini trendovi kada su venčanja u pitaju idu svojim tokom i nekada nam se čini da je skoro svako venčanje na koje odemo isto. Dekoracija sličnih boja, obavezna bela torta ukrašena nekim cvetom a kabina za fotografisanje i fotografije sa brkovima od papira su skoro pa obavezne.

Tako je to sa trendovima, kada jednom krenu i dobiju simpatije od mladenaca i gostiju nastavlja se u istom nizu, samo su mladenci drugi.

Budući da nam je prolećno- letnja sezona venčanja na pragu interesuje nas kakvi nas trendovi ove 2016. godine očekuju. Da li će nas i nove sezona dočekati ovi nekada baš zanimljivi trendovi a danas već pomalo “izlizani”, ili ćemo biti iznenđeni koliko novi trendovi utiču na kreativnost mladenaca.

Pretvorili smo se svi u uvo da čujemo kakvi nas trendovi na venčanjima očekuju a s obzirom na to da je ove godine sve u minimalističkom stilu pretpostavljamo da će tako biti dekorisane i sale za venčanje.

Bez cveća

Ako smo do sada bili ubeđeni da svako venčanje podrazumeva i obilje cveća, to više neće biti slučaj. Jednostavni aranžmani koji se satoje od jednog palminog lista ili jedne grane obojeno u belo biće sve češće viđeni na venčanjima ovog leta. Ovakva dekoracija odličan je primer minimalizma koji preovladava 2016. godine. Pored toga što će sala u kojoj se održava venčanje dobiti opušten i čist izgled, sigurno je i da ćete uštedeti novac koji biste dali da velike bukete cveća.

Sto Zanimljivi trendovi na venčanjima 2016. godine

Editors choice