Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

1/3

Pojedini trendovi kada su venčanja u pitaju idu svojim tokom i nekada nam se čini da je skoro svako venčanje na koje odemo isto. Dekoracija sličnih boja, obavezna bela torta ukrašena nekim cvetom a kabina za fotografisanje i fotografije sa brkovima od papira su skoro pa obavezne.

Tako je to sa trendovima, kada jednom krenu i dobiju simpatije od mladenaca i gostiju nastavlja se u istom nizu, samo su mladenci drugi.

Budući da nam je prolećno- letnja sezona venčanja na pragu interesuje nas kakvi nas trendovi ove 2016. godine očekuju. Da li će nas i nove sezona dočekati ovi nekada baš zanimljivi trendovi a danas već pomalo “izlizani”, ili ćemo biti iznenđeni koliko novi trendovi utiču na kreativnost mladenaca.

Pretvorili smo se svi u uvo da čujemo kakvi nas trendovi na venčanjima očekuju a s obzirom na to da je ove godine sve u minimalističkom stilu pretpostavljamo da će tako biti dekorisane i sale za venčanje.

Bez cveća

Ako smo do sada bili ubeđeni da svako venčanje podrazumeva i obilje cveća, to više neće biti slučaj. Jednostavni aranžmani koji se satoje od jednog palminog lista ili jedne grane obojeno u belo biće sve češće viđeni na venčanjima ovog leta. Ovakva dekoracija odličan je primer minimalizma koji preovladava 2016. godine. Pored toga što će sala u kojoj se održava venčanje dobiti opušten i čist izgled, sigurno je i da ćete uštedeti novac koji biste dali da velike bukete cveća.

Sto Zanimljivi trendovi na venčanjima 2016. godine

Editors choice