Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Pojedini trendovi kada su venčanja u pitaju idu svojim tokom i nekada nam se čini da je skoro svako venčanje na koje odemo isto. Dekoracija sličnih boja, obavezna bela torta ukrašena nekim cvetom a kabina za fotografisanje i fotografije sa brkovima od papira su skoro pa obavezne.

Tako je to sa trendovima, kada jednom krenu i dobiju simpatije od mladenaca i gostiju nastavlja se u istom nizu, samo su mladenci drugi.

Budući da nam je prolećno- letnja sezona venčanja na pragu interesuje nas kakvi nas trendovi ove 2016. godine očekuju. Da li će nas i nove sezona dočekati ovi nekada baš zanimljivi trendovi a danas već pomalo “izlizani”, ili ćemo biti iznenđeni koliko novi trendovi utiču na kreativnost mladenaca.

Pretvorili smo se svi u uvo da čujemo kakvi nas trendovi na venčanjima očekuju a s obzirom na to da je ove godine sve u minimalističkom stilu pretpostavljamo da će tako biti dekorisane i sale za venčanje.

Bez cveća

Ako smo do sada bili ubeđeni da svako venčanje podrazumeva i obilje cveća, to više neće biti slučaj. Jednostavni aranžmani koji se satoje od jednog palminog lista ili jedne grane obojeno u belo biće sve češće viđeni na venčanjima ovog leta. Ovakva dekoracija odličan je primer minimalizma koji preovladava 2016. godine. Pored toga što će sala u kojoj se održava venčanje dobiti opušten i čist izgled, sigurno je i da ćete uštedeti novac koji biste dali da velike bukete cveća.

Sto Zanimljivi trendovi na venčanjima 2016. godine

Editors choice