Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Predlažemo vam da svoj najlepši dan provedete u jednom od najpoznatijih beogradskih restorana. Pored toga, neka se ovaj restoran nađe na listi vaših omiljenih mesta za uživanje u hrani.

Kalemegdanska terasa je restoran sa tradicijom i oaza hedonizma koja se nalazi u istorijskom srcu Beograda u sklopu istoimene tvrđave. Savršen spoj modernog i tradicionalnog iskustva u kome uživaju sva čula. Za poseban ugođaj uživanja u hrani zaslužan je šef kuhinje Ljubiša Stojanović koji je  kreirao jedinstven meni, a jela spremljena od organskih namirnica su pravi izbor za porodični ručak. Iz restorana se pruža spektakularan pogled na grad i reku, a zalazak sunca na Kalemegdanskoj terasi ima posebnu boju. Kalemegdanska terasa je ultimativni hedonizam sa pogledom. Odlična usluga, prijatna atmosfera u gotovo idiičnom ambijentu samo su deo rama u koji ćete staviti uspomene sa ovog čarobnog i posebnog mesta. Na ovom mestu očekuje vas veoma pristupačna ponuda set menija u periodu od podneva do šesnaest časova.

1001890 561411573918452 140452829 n Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa 1011860 10151774753313217 1499606457 n Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa A 0196 Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa bidermaer Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa Mladenački sto Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa Ukrasne stolice Wannabe Bride predlog: Kalemegdanska terasa

Editors choice