Ukoliko ne znate kako da dekorišete prostor za najlepši dan u vašem životu, evo nekoliko predloga kako to možete da učinite.

Neka vaša dekoracija bude jednostavna

Savremeni stil podrazumeva uglađene linije i nenapadne detalje, stoga se odlučite za jednostavnu, ali elegantnu dekoraciju. Verujte nam, nećete se pokajati.

Dekoracija 1 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Poređajte tanjire jedan na drugi

Ređanje tanira jedan na drugi je uobičajen, ali i najbolji način da ukrasite stolove na venčanju. Poželjno je da tanjiri budu okrugli, sa najviše dve, nenapadne boje. Dekoraciju za sto upotpunite elegantnim čašama za vino, kako bi utisak bio potpun.

Dekoracija 2 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Uramite vaša imena

Dodajte jedinstveni detalj vašem venčanju. Neka to bude, na primer, uvećana i uramljena verzija vaše pozivnice na venčanje koju ćete staviti kod ulaza u salu.

Dekoracija 3 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Odlučite se za mnoštvo boja

Kada smo ugledali ovu divnu cvetnu dekoraciju, jedino što smo rekli bilo je “vau”. Vaze različitih dužina, u kojima se nalazi cveće razlitih dužina, odlično se uklapaju u čitavu paletu roze i crvenih nijansi.

Dekoracija 4 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Kada vam život da limun…

Ako želite da jeftinim detaljima date modernu, unikatnu notu dekoraciji za venčanje, posetite najbližu prodavnicu i kupite limun. Da, da, dobro ste čuli! Bilo da se nalazi u staklenim posudama ili je samo postavljen svuda po stolu, limun je zaista sjajan dekorativni trik.

Dekoracija 5 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Unesite malo zabave u venčanje

Ko kaže da venčanja moraju da budu ozbiljna? Stavite naočare za sunce ispred jednog ovakvog natpisa i nasmejte svoje goste.

Dekoracija 6 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Odlučite se za jednostavnu i skromnu dekoraciju

Obožavamo minimalističke ideje, zato što su jeftine, ne oduzimaju mnogo vremena, a veoma su efektne.

Dekoracija 7 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Dajte svojim gostima neki kreativni zadatak

Još jedan način da zabavite svoje goste , a da to nisu deca, jeste da im date priliku da učestvuju u kreiranju jednog umetničkog dela. Verujte nam, biće oduševljeni!

Dekoracija 8 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Čisto kao čaša

Ništa nije lepše od obične, detaljima ukrašene staklene čaše. Dodajte u čašu cvet jarkih boja i dobićete savršeni dekorativni detalj za venčanje.

Dekoracija 9 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Uklopite cveće sa elegantnim čašama

Ukoliko vam je potreban još jedan dokaz moći koju ima kombinacija cveća i jednostavnih čaša, dovoljno je da pogledate u ovu dekoraciju. Dopada nam se i metalni escajg, koji je dao posebnu notu celokupnoj dekoraciji.

Dekoracija 10 Venčanje iz snova: Moderna dekoracija za venčanje

Jasna Đorđević

Comments