Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Venčanje je važan dan u životu svake od nas i, prosto, pamtićemo ga zauvek, bilo ono savršeno ili ne. Samo što, naravno, nije poenta da svoj veliki dan pamtimo po nekom pehu, te zato i počinjemo sa organizacijom i planiranjem mesecima unapred. Sve mora biti perfektno!

Važno je istaći da venčanje ne činite samo vi, mladenci, već i celokupna ceremonija i dekoracija, pa treba dovoljno pažnje obratiti i na ove stvari. Recimo, sa obzirom na to da je venčanje u svakom smislu inspirisano ljubavlju, neće vam biti teško da na istoj temi zasnujete i svoju dekoraciju. Mali, veliki, u crvenoj ili roze boji, ukrasi u obliku srca svuda će se savršeno uklopiti!

Ako ste se odlučile za ovakvu dekoraciju, nećete imati problema da srca smestite bilo gde. Najpre, nabavite mnogo balona u obliku srca i rasporedite ih svuda po prostoru. Takođe, možete biti i kreativne i od balona napraviti neku skulpturu. Naš savet je da nabavite balone punjene helijumom jer su mnogo elegantniji i lepše će izgledati.

Ako ste oduvek maštale da sa svojim dragim na venčanju razmenite bračne zavete, neka oni budu napisani na čestitkama u obliku srca. Na taj način dobićete ne samo savršenu ljubavnu poruku, već i divnu uspomenu.

Ako želite da i sebe malo “ukrasite”, na celu elegantnu toaletu dodajte otkačene cipelice sa srcima. Slatko, zar ne?

baloni Uvrstite SRCA u svoju svadbenu dekoraciju bracni zaveti Uvrstite SRCA u svoju svadbenu dekoraciju cipele  Uvrstite SRCA u svoju svadbenu dekoraciju

Editors choice