Ulepšati bebi dane najlepša je moguća stvar koju roditelji mogu učiniti.

Ljubav i pažnja pokazuju se i kroz sitnice koje možete lako i brzo napraviti. Većinu stvari verovatno imate u svom domu, a ono što je potrebno jeste malo veštine i truda.

Kada imate ovakvu inspiraciju, ideje same dolaze, a želja da nešto napravite je nikad veća. Sledi nekoliko predloga koje slobodno možete iskopirati.

Presladak ukras za plafon u koji će beba stalno gledati. Ono što je potrebno je konac i ukrasi koje ćete prikačiti na spravu u obliku kruga. Poželjno bi bilo da je od drveta.

15 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Zašto kupovati ćebe, kada možete kupiti znatno jeftinije, jednobojno i ukrasiti ga uz pomoć bojica. Pustite maštu na volju.

25 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Monogram od papira je preslatka stvar. Napravite slovo kojim počinje ime vaše bebe. Nabavite novine, odsecite po potrebi i samo zalepite. Predivna stvar, tako kreativna.

34 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Sat je nešto što se lako pravi i to baš ovakav, a odvlači pažnju bebi i često ih smiruje dok gledaju u njega.

42 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Cvetna kreacija nešto je najlepše što može ukrasiti dečji kutak. Ovo je prednost roditelja koji su dobili bebu na proleće. Uživaće u predivnom mirisu svežine koji se će širiti prostorom u kojem beba boravi.

52 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Ukrasiti zid još jedna je ideja koju možete iskoristiti. Možete neku dasku obložiti materijalom ili naređati ramove sa slikama. Izbor je vaš.

61 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Klupko, kako divna ideja. Samo je potrebno staviti ih da vise na konac, a onda i zalepiti na zid.

71 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Slova na zidu, takođe su izraz kreativnosti… raznobojna i šarena učiniće da se vaša beba oseća kao u malom cartsvu. A i nikad nije rano da se krene sa učenjem.

81 Uradi sama: Preslatke stvari za bebu

Violeta Stojanović

Comments