Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Postoji toliko različitih ideja za tematska venčanja, ali ukoliko ste duboko u sebi još uvek dete i ukoliko tražite kreativne ideje za venčanje inspirisano vašarom, mi smo tu da vam pomognemo! Daćemo vam najbolje ideje za jedno ovakvo venčanje koje će učiniti vaš veliki dan posebnim i zbog kojih će sve funkcionisati kako treba. Evo šta vam je sve potrebno za ovakvo venčanje:

Hrana

Naravno, prva stvar koja vam padne na pamet kada poželite jedno vašarsko venčanje jeste hrana. Za predjelo možete da napravite svašta, od kokica pa do šećerne pene. Veliki je izbor grickalica i hrane za ovakvu vrstu venčanja.

Dekoracija

Circus Carnival Ferris Wheel Cupcake Holder  Tematska venčanja: VašarBez obzira da li pravite veliku tematsku svadbu u duhu vašara ili malu intimnu zabavu, dekoracija je najvažnija i ona će zapravo sama ispričati priču umesto vas. Zato je važno da joj se posveti dosta pažnje. Pokrenite maštu i napravite da sve izgleda kao iz bajke.

Pozivnice

diy carnival wedding invitations Tematska venčanja: Vašar

Napravite sami pozivnice i posvetite im mnogo pažnje. One su prvo sa čim će se gosti susresti u vezi sa vašim venčanjem. One takođe treba da budu u duhu vašara, pa tako možete da napravite neke poput starih ulaznica za cirkus, sa velikim i podebljanim slovima, ili nešto jednostavnije… Najvažnija komponenta je zabava i, naravno, duh vašara!

Lista gostiju, brojevi za stolove i karte sa imenima gostiju

Karte sa imenima gostiju i brojem stolova veoma su važne na svakom venčanju. Ovde možete zaista da se zabavljate – možete da napravite obične kartice pa da dodate neke elemente vašara, možete da napravite što šarenije i zabavnije ili da napravite za svakog gosta posebno dodajući ponešto zanimljivo o njemu. Zapamtite, tema treba da se odvija kroz sve male detalje!

Fotografije

31230908 6820 Tematska venčanja: Vašar

Vaše fotografije na ovom venčanju biće sve samo ne dosadne. Toliko mogućnosti, toliko različitih ideja… Od ringišpila, preko autodroma do svih onih ludorija koje se mogu naći na jednom vašaru. Najvažnije je da budete originalni i jedinstveni!

Igrice

31231555 6692 Tematska venčanja: Vašar

Napravite zanimljive igre za vaše goste. I to je jedna veoma dobra stvar kod ovakvog venčanja. Bacanje pikada, gađanje u metu ili pogađanje koševa, zašto da ne?

Štandovi za hranom

Podelite hranu onako kako se prodaje na vašarima. Bez obzira na to da li imate servirana jela ili je sve na bazi švedskog stola, poigrajte se malo sa ovom temom. Postavite jedan sto na kom će biti samo bombone, na drugom će biti samo hot-dog ili kokice i tako redom. Zar nije zanimljivo?

31230959 8157 Tematska venčanja: Vašar

I najvažnije od svega – uživajte! Jer to je vaš veliki dan!

Jelena Grujin

Editors choice