1/3

Ako i vi i mladoženja spadate u onu grupu ljudi koji obožavaju putovanja i avanture, venčanje je sjajna prilika da motive sa putovanja uvrstite u samu dekoraciju vašeg slavlja. Nema sumnje da ste na svakom putovanju napravili brdo fotografija i zabeležili kamerom one najinteresantnije momente, pa zašto sa svim gostima ne biste podelili tu radost, a ujedno se i prisetili svih avantura koje ste zajedno ili pojedinačno prošli.

Svakako da je venčanje inspirisano putovanjem nešto neobično i veoma romantično. Za početak se odlučite da li ćete akcenat staviti na jednu zemlju ili više omiljenih. To mogu biti zemlje koje ste već zajedno posetili ili neke koje sa nestrpljenjem iščekujete da istražite.

Ovo su neke od ideja koje će vam pomoći da organizujete venčanje sa ovom tematikom.

Pozivnice

Na ovaj način nagovestićete svim zvanicama kakvo veselje mogu da očekuju, a možete se odlučiti na ideju da napravite sami pozivnice u vidu razglednica, u vidu mape, pasoša pa čak i aviona.

pozivnice4 Tematska venčanja: Neka PUTOVANJA budu tvoja inspiracija pozivnice5 Tematska venčanja: Neka PUTOVANJA budu tvoja inspiracija

Editors choice