Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Ako i vi i mladoženja spadate u onu grupu ljudi koji obožavaju putovanja i avanture, venčanje je sjajna prilika da motive sa putovanja uvrstite u samu dekoraciju vašeg slavlja. Nema sumnje da ste na svakom putovanju napravili brdo fotografija i zabeležili kamerom one najinteresantnije momente, pa zašto sa svim gostima ne biste podelili tu radost, a ujedno se i prisetili svih avantura koje ste zajedno ili pojedinačno prošli.

Svakako da je venčanje inspirisano putovanjem nešto neobično i veoma romantično. Za početak se odlučite da li ćete akcenat staviti na jednu zemlju ili više omiljenih. To mogu biti zemlje koje ste već zajedno posetili ili neke koje sa nestrpljenjem iščekujete da istražite.

Ovo su neke od ideja koje će vam pomoći da organizujete venčanje sa ovom tematikom.

Pozivnice

Na ovaj način nagovestićete svim zvanicama kakvo veselje mogu da očekuju, a možete se odlučiti na ideju da napravite sami pozivnice u vidu razglednica, u vidu mape, pasoša pa čak i aviona.

pozivnice4 Tematska venčanja: Neka PUTOVANJA budu tvoja inspiracija pozivnice5 Tematska venčanja: Neka PUTOVANJA budu tvoja inspiracija

Editors choice