Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Geometrijski oblici kao i printovi apsolutni su hit ove godine. Osim što su drugačiji i neobičniji, oni celokupnom izgledu i dekoraciji na venčanju daju originalan pečat. Savršeno izgleda na stolovima kada su tanjiri jarkih boja, posebno sa crtežima asimetričnog oblika.

Za dekoraciju kako mladenačkog, tako i stolova za goste, ljudi širom sveta biraju da stolove ukrase posuđem od porcelana i kristala koji podrazumevaju jednostavno urbanu, redukovanu formu i visoko ekspresivni dizajn.

Tanjiri u obliku geometrijskih figura, kvadrata, pravougaonika ili trougla, tanjiri blaže zakrivljenih asimetričnih linija, nepravilnih izlomljenih linija, ovalni, u obliku lista, suze, cveta savršeno se međusobno uklapaju, a u isto vreme koncipirani su kao izvanredna dopuna svim modelima porcelana.

tanjiri geometrijskog oblika za venčanja Tanjiri geometrijskog oblika savršen su izbor za dekoraciju tanjiri geometrijskog oblika za venčanja1 Tanjiri geometrijskog oblika savršen su izbor za dekoraciju tanjiri geometrijskog oblika za venčanja2 Tanjiri geometrijskog oblika savršen su izbor za dekoraciju

Editors choice