Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ukoliko želite da organizujete glamurozno venčanje, odlučite se za neki od detalja u boji zlata. Ovi zlatni momenti daće specijalan efekat vašoj dekoraciji.

Zlatni elementi mogu biti odličan kontrast u nekoj jednostavnijoj svadbenoj dekoraciji.

Brz obzira koju ste lokaciju i temu izabrali za svoje venčanje, moći ćete u njega da uključite neki od zlatnih elemenata koji će doprineti da vaša dekoracija izgleda galmuroznije.

Ukoliko venčanje organizujete u rustik stilu, možete se odlučiti za tanjire u boji zlata koji će stajati na drvenim stolovima. Ovo bi mogla biti zanimljiva kombinacija u kojoj ćete sa zlatnim elementima, uneti dozu elegancije čak i na venčanje na selu.

Ako želite da vaš svadbeni prostor ima zlatne elemente možda će najveći efekat imati upravo stolice u boji zlata. Takođe, ako želite da vaša torta bude ukusna, ali i da izgleda fantastično, odlučite se za tortu u zlatnoj boji.

Vašem izgledu specijalni efekat može dati buket koji je ukrašen zlatnim detaljima. Možete ga kombinovati sa različitim bojama i vrstama cveća.

Pogledajte neke ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija!

Zlatni detalji na svadbi1 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi2 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi3 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi4 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi5 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi6 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi7 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi8 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi9 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata

Mirjana Radojević

Editors choice