Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko želite da organizujete glamurozno venčanje, odlučite se za neki od detalja u boji zlata. Ovi zlatni momenti daće specijalan efekat vašoj dekoraciji.

Zlatni elementi mogu biti odličan kontrast u nekoj jednostavnijoj svadbenoj dekoraciji.

Brz obzira koju ste lokaciju i temu izabrali za svoje venčanje, moći ćete u njega da uključite neki od zlatnih elemenata koji će doprineti da vaša dekoracija izgleda galmuroznije.

Ukoliko venčanje organizujete u rustik stilu, možete se odlučiti za tanjire u boji zlata koji će stajati na drvenim stolovima. Ovo bi mogla biti zanimljiva kombinacija u kojoj ćete sa zlatnim elementima, uneti dozu elegancije čak i na venčanje na selu.

Ako želite da vaš svadbeni prostor ima zlatne elemente možda će najveći efekat imati upravo stolice u boji zlata. Takođe, ako želite da vaša torta bude ukusna, ali i da izgleda fantastično, odlučite se za tortu u zlatnoj boji.

Vašem izgledu specijalni efekat može dati buket koji je ukrašen zlatnim detaljima. Možete ga kombinovati sa različitim bojama i vrstama cveća.

Pogledajte neke ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija!

Zlatni detalji na svadbi1 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi2 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi3 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi4 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi5 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi6 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi7 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi8 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata Zlatni detalji na svadbi9 Svadbena dekoracija: Ideje za detalje u boji zlata

Mirjana Radojević

Editors choice