Zašto treba da se udaš bar tri puta

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

#weddinginspo: Najlepše venčanice sa Bridal Fashion Week-a

Kako da proslavite godišnjicu braka

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

1/2

Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo – potrebno je samo malo smelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije. Prvo, vidite sa čim raspolažete – osnovna dekoracija u salama za svadbena veselja obično je bela – stolnjaci, navlake na stolicama, baloni, draperije. Venčanica je takođe bela, a takva može da bude i svadbena torta – dakle, unesite detalje koji će oživeti i razigrati atmosferu i ostaviti nezaboravan utisak. Dekorateri preporučuju da se poigrate sa bojama koje se retko kombinuju. Odaberite osnovni ton – crvena, zelena, žuta, plava – a zatim dodajte roze, narandžastu i ljubičastu i postići ćete fantastičan efekat.

Na beloj torti, detelji dekoracije mogu da budu cvetne kaskade, koje će se slagati sa bidermajerom i cvetnim aranžmanima na stolovima. Takođe, na zavese i draperije možete prikačiti trake, balone ili cvetove u bojama koje ste odabrali da iskombinujete.

Crvena (zelena, plava, žuta) i roze boja

Napravite (naručite) bidermajer od crvenih i roze ruža, a poslastičaru koji vam pravi tortu dočarajte svoju ideju i dogovorite se sa njim da napravi jestivu dekoraciju za tortu u obliku ruža – možda će on imati neki kreativan predlog, pa je zato dobro da porazgovarate i dogovorite se sa njim. Crvena i roze nisu uobičajena kombinacija, ali na beloj podlozi će fantastično izgledati. Dodajte svom svadbenom autfitu neki detalj u ove dve boje, ili u jednoj od ovih boja (crvene cipele, roze ruž, minđuše, traka oko struka ili oko ruke, tašnica…). Mladoženja može nositi crvenu ili roze kravatu, ili leptir mašnu (i maramicu u džepiću sakoa).

Editors choice