Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo – potrebno je samo malo smelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije. Prvo, vidite sa čim raspolažete – osnovna dekoracija u salama za svadbena veselja obično je bela – stolnjaci, navlake na stolicama, baloni, draperije. Venčanica je takođe bela, a takva može da bude i svadbena torta – dakle, unesite detalje koji će oživeti i razigrati atmosferu i ostaviti nezaboravan utisak. Dekorateri preporučuju da se poigrate sa bojama koje se retko kombinuju. Odaberite osnovni ton – crvena, zelena, žuta, plava – a zatim dodajte roze, narandžastu i ljubičastu i postići ćete fantastičan efekat.

Na beloj torti, detelji dekoracije mogu da budu cvetne kaskade, koje će se slagati sa bidermajerom i cvetnim aranžmanima na stolovima. Takođe, na zavese i draperije možete prikačiti trake, balone ili cvetove u bojama koje ste odabrali da iskombinujete.

Crvena (zelena, plava, žuta) i roze boja

Napravite (naručite) bidermajer od crvenih i roze ruža, a poslastičaru koji vam pravi tortu dočarajte svoju ideju i dogovorite se sa njim da napravi jestivu dekoraciju za tortu u obliku ruža – možda će on imati neki kreativan predlog, pa je zato dobro da porazgovarate i dogovorite se sa njim. Crvena i roze nisu uobičajena kombinacija, ali na beloj podlozi će fantastično izgledati. Dodajte svom svadbenom autfitu neki detalj u ove dve boje, ili u jednoj od ovih boja (crvene cipele, roze ruž, minđuše, traka oko struka ili oko ruke, tašnica…). Mladoženja može nositi crvenu ili roze kravatu, ili leptir mašnu (i maramicu u džepiću sakoa).

Comments