Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo – potrebno je samo malo smelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije. Prvo, vidite sa čim raspolažete – osnovna dekoracija u salama za svadbena veselja obično je bela – stolnjaci, navlake na stolicama, baloni, draperije. Venčanica je takođe bela, a takva može da bude i svadbena torta – dakle, unesite detalje koji će oživeti i razigrati atmosferu i ostaviti nezaboravan utisak. Dekorateri preporučuju da se poigrate sa bojama koje se retko kombinuju. Odaberite osnovni ton – crvena, zelena, žuta, plava – a zatim dodajte roze, narandžastu i ljubičastu i postići ćete fantastičan efekat.

Na beloj torti, detelji dekoracije mogu da budu cvetne kaskade, koje će se slagati sa bidermajerom i cvetnim aranžmanima na stolovima. Takođe, na zavese i draperije možete prikačiti trake, balone ili cvetove u bojama koje ste odabrali da iskombinujete.

Crvena (zelena, plava, žuta) i roze boja

Napravite (naručite) bidermajer od crvenih i roze ruža, a poslastičaru koji vam pravi tortu dočarajte svoju ideju i dogovorite se sa njim da napravi jestivu dekoraciju za tortu u obliku ruža – možda će on imati neki kreativan predlog, pa je zato dobro da porazgovarate i dogovorite se sa njim. Crvena i roze nisu uobičajena kombinacija, ali na beloj podlozi će fantastično izgledati. Dodajte svom svadbenom autfitu neki detalj u ove dve boje, ili u jednoj od ovih boja (crvene cipele, roze ruž, minđuše, traka oko struka ili oko ruke, tašnica…). Mladoženja može nositi crvenu ili roze kravatu, ili leptir mašnu (i maramicu u džepiću sakoa).

Editors choice