Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Želite nešto efektno, ekstravagantno i upečatljivo, a da vas ne košta mnogo – potrebno je samo malo smelosti i mašte u kombinovanju boja prilikom dekoracije. Prvo, vidite sa čim raspolažete – osnovna dekoracija u salama za svadbena veselja obično je bela – stolnjaci, navlake na stolicama, baloni, draperije. Venčanica je takođe bela, a takva može da bude i svadbena torta – dakle, unesite detalje koji će oživeti i razigrati atmosferu i ostaviti nezaboravan utisak. Dekorateri preporučuju da se poigrate sa bojama koje se retko kombinuju. Odaberite osnovni ton – crvena, zelena, žuta, plava – a zatim dodajte roze, narandžastu i ljubičastu i postići ćete fantastičan efekat.

Na beloj torti, detelji dekoracije mogu da budu cvetne kaskade, koje će se slagati sa bidermajerom i cvetnim aranžmanima na stolovima. Takođe, na zavese i draperije možete prikačiti trake, balone ili cvetove u bojama koje ste odabrali da iskombinujete.

Crvena (zelena, plava, žuta) i roze boja

Napravite (naručite) bidermajer od crvenih i roze ruža, a poslastičaru koji vam pravi tortu dočarajte svoju ideju i dogovorite se sa njim da napravi jestivu dekoraciju za tortu u obliku ruža – možda će on imati neki kreativan predlog, pa je zato dobro da porazgovarate i dogovorite se sa njim. Crvena i roze nisu uobičajena kombinacija, ali na beloj podlozi će fantastično izgledati. Dodajte svom svadbenom autfitu neki detalj u ove dve boje, ili u jednoj od ovih boja (crvene cipele, roze ruž, minđuše, traka oko struka ili oko ruke, tašnica…). Mladoženja može nositi crvenu ili roze kravatu, ili leptir mašnu (i maramicu u džepiću sakoa).

Editors choice