Svadbena torta je svakako jedan od najvažnijih detalja na venčanju! Iznošenje torte nekako predstavlja vrhunac proslave i zajedničko sečenje torte je običaj koji ispoštuju i oni mladenci koji se protive svim drugim običajima koje smatraju zastarelim i prevaziđenim. Vaša svadbena torta uglavnom se slaže sa dekoracijom restorana, bojom kićanki ili je u skladu sa nekom temom venčanja koju ste odabrali.

Koliko god mislili da ne postoji svadbena torta koju već negde niste videli i da ćete teško biti originalni na svom venčanju, uvek postoji način da iznenadite i sebe, a i sve goste!

Sa ružičastim cvećem

Svadbena torta Torte koje će vam oduzeti dah 7 Šest svadbenih torti koje će vam oduzeti dah

Ovakva svadbena torta ne viđa se često. Na postolju od prirodnih ružičastih ruža postavljeno je četiri sprata torte koja su takođe dekorisana ružama. Izgleda fantastično! Ipak, mladenci, ako ste nižeg rasta, ili birajte drugačiju tortu ili sa sobom ponesite merdevine!

Stub torte

Svadbena torta Torte koje će vam oduzeti dah 2 Šest svadbenih torti koje će vam oduzeti dah

Ako mislite da je ovo nekakav stub koji pridržava plafon, obložen cvećem – grešite! Ovo je zapravo veoma ukusna svadbena torta! Ne znamo samo sa koje strane se seče?!

Comments