Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/02/the-bride-wedding-flower-girl-1920x1080-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Običaj nošenja venčanog buketa potiče još iz antičkih vremena, kada su žene nosile vence poljskog cveća, lekovitog i začinskog bilja ili belog luka da bi oterale zle duhove. Današnji venčani buketići se ne prave da bi preneli neku skrivenu poruku, ali ipak na neki način odražavaju karakter buduće mlade, njen stil i ukus i naravno moraju biti usklađeni sa venčanicom. Pogledajte ovih šest nesvakidašnjih buketa.

Jednostavan i šik buket

Ako ste mlada i brinete koji buket ćete izabrati za vaše zimsko venčanje, možete da odahnete. Ovaj elegantni buket od šišarki je ručno izrađen, pa ako volite neobičnosti, ovo je prava stvar za vas.

pinecone 1 Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Šišarke kao glavni detalj

Dugmad i reciklirane knjige

Ovi zanimljivi buketi napravljeni su od recikliranih knjiga. Da, i to je moguće, samo je potrebno malo mašte i volje! Pravi su izbor za svaku mladu koja želi da spoji lepo i korisno.  Sem toga, malo šašavosti nikada nije na odmet. Papirni buketi mogu biti napravljeni od vaše omiljene knjige.

Unique Ideas For Wedding Bouquet 5 Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Neobično, zar ne?

Buket od leptira

Neki od vas nedavno verenih sigurno planiraju prolećno ili letnje venčanje. Leptiri su oduvek bili trend – savršen su detalj na pozivinicama, tortama ali i na buketima! Na vama je da li će vaš buket biti trendi i uvrnut!

mwd104082 sum09 77 xl Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Kreativni buket

Perje umesto cveća

Budite ekstravagantni uz ovaj krajnje neobičan buket!  Iako nam ovaj buket dolazi Iz Gvineje, ništa ne treba da vas sprečava da jedan ovakav buket imate i vi. Napravljen je od srebrnog i ljubičastog perja. Venčanje je jedinstvena prilika da pokažete vaš istančan ukus.

photo 3 Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Sasvim neobično

Ručno naslikano savršenstvo

Sigurno je i vama zastao dah kada ste videle ove prelepe ruže. Koliko će tek ostali biti zapanjeni kada saznaju da je ovaj buket zapravo naslikan? Zaista izgleda neverovatno i nesvakidašnje. Ovo je još jedan od mnogobrojnih načina da izađete iz svih konvencionalnosti i pokažete koliko možete biti originalni.

il fullxfull.358812769 sbed Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Unikatan buket

Buket od broševa

Jeste li ikada videli ovakve divne venčane bukete koji su napravljeni od starih vintage broševa? Tražite li nešto posebno što biste sami mogli izraditi za svoj dan venčanja, a da ima posebno značenje i ostane vam u trajnoj uspomeni, buket od broševa je odličan izbor. Oni su jeftini, jer broševe možete sakupiti od prijateljica, baka, tetki… Mogli biste zatražiti od svake zvanice da donese na devojačku zabavu po jedan broš, od kojih ćete kasnije izraditi predivan venčani buket.

vintagebrooch1 Šest jedinstvenih svadbenih buketa

Vintage inspiracija

Tekst: Aleksandra Ristović

Editors choice