Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko želite da vaše venčanje bude spektakularno i glamurozno, a pritom ste pravi poklonik mode i modnih trendova, torta koju vam predstavljamo savršena je za vas.

Reč je o torti dekorisanoj Louis Vuitton motivima koja izgleda, malo je reći – fascinantno! S obzirom na to da je danas dostupan širok asortiman figurica mlade i mladoženje koje se stavljaju na vrh torte, predlažemo vam da izaberete neke veoma šik figurice kako bi se slagale uz ovakvu tortu. Na prikazanoj torti nalazi se LV motiv, dok vi možete da izaberete i neki drugi, naravno.

Istina, ova torta može biti pogodna za razne prilike, poput rođendana, godišnjica i drugih proslava, ali ako je odaberete za venčanje, onda i celokupni ambijent mora da bude u skladu sa njom.

Louis Vuitton torta Trendi venčanje: Moda se jede

Savršena torta za prave fashioniste

Predlog: Dekoracija ambijenta neka bude u bojama i stilu torte, a tema venčanja može biti: moda. Te tako na svaki od stolova za kojima će sedeti vaši gosti, možete da postavite elegantno ukrašene kartice sa citatima čuvenih modnih kreatora. Isto tako, osim venčanice, tokom večeri isprobajte nekoliko autfita. Bićete prava kraljica mode. Budite maštoviti, kreirajte interesantne menije, dekoraciju i sve propratne elemente u stilu modne revije. Ipak, vodite računa da svim gostima to bude zanimljivo, kao i da ne pretvorite venčanje u cirkus. Dakle, samo elegantno i umereno.

Aleksandra Grujić

Editors choice