Napraviti veliku i raskošnu svadbu, uvek je aktuelno za sve koji žele da potroše ogromne svote novca. Ali, to nije moderno. U trendu su minimalni troškovi, iznajmljivanje venčanica, neformalna venčanja – savremeno venčanje koje okuplja najuži krug porodice i prijatelja, ukusan i kvalitetan meni (u vidu švedskog stola), svadbena torta i dobro raspoloženje, to je ono što savremeni mladenci žele. Dakle, ne morate da potrošite mnogo novca i da se zadužite, samo zbog ideje o tome da venčanje mora da bude raskošno i da morate pozvati sve koje znate. Možete organizovati svečani ručak u svom domu, ili u restoranu, ne morate angažovati muziku (možete odabrati plej listu) i na svečan, kulturan i lep način obeležiti važan dan. Najvažnije je kako se vi osećate, a najuži krug ljudi koji su srećni zbog vas i podržavaju vas, doprineće vašem zadovoljstvu i slavljeničkom raspoloženju.

Mikro venčanje

Najuža rodbina i najbolji prijatelji – i u najužem krugu možete imati čak dvadesetak gostiju, ako vam je porodica velika, a najbolji prijatelji (koji su vam ujedno i kumovi) dolaze sa svojim partnerima. Biće vam potreban pristojan restoran, u kome možete sedeti zajedno, za okruglim stolom, ili spojiti nekoliko stolova. Ako planirate švedski sto, onda način sedenja i raspored nije ni bitan, možete organizovati svadbeno veselje u nekom prijatnom kafiću, gde će svako sesti gde mu odgovara i gde ima dovoljno prostora da se malo đuska sa tanjirom u rukama.

Savršena torta

Naručite najlepšu i najsavršeniju tortu koju možete da pronađete – tu se ne štedi. Izgledaće divno na slikama i svima će ostati u najlepšem sećanju. Ima puno veštih profesionalaca koji umeju da naprave sve što vam padne na pamet, pa torta može da bude simbol koji ste sami zamislili, a može da bude i lična poruka najbližima – torta u obliku dečijeg kreveca najaviće im vaše saopštenje da očekujete bebu, na duhovit i dirljiv način.

Comments