Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Napraviti veliku i raskošnu svadbu, uvek je aktuelno za sve koji žele da potroše ogromne svote novca. Ali, to nije moderno. U trendu su minimalni troškovi, iznajmljivanje venčanica, neformalna venčanja – savremeno venčanje koje okuplja najuži krug porodice i prijatelja, ukusan i kvalitetan meni (u vidu švedskog stola), svadbena torta i dobro raspoloženje, to je ono što savremeni mladenci žele. Dakle, ne morate da potrošite mnogo novca i da se zadužite, samo zbog ideje o tome da venčanje mora da bude raskošno i da morate pozvati sve koje znate. Možete organizovati svečani ručak u svom domu, ili u restoranu, ne morate angažovati muziku (možete odabrati plej listu) i na svečan, kulturan i lep način obeležiti važan dan. Najvažnije je kako se vi osećate, a najuži krug ljudi koji su srećni zbog vas i podržavaju vas, doprineće vašem zadovoljstvu i slavljeničkom raspoloženju.

Mikro venčanje

Najuža rodbina i najbolji prijatelji – i u najužem krugu možete imati čak dvadesetak gostiju, ako vam je porodica velika, a najbolji prijatelji (koji su vam ujedno i kumovi) dolaze sa svojim partnerima. Biće vam potreban pristojan restoran, u kome možete sedeti zajedno, za okruglim stolom, ili spojiti nekoliko stolova. Ako planirate švedski sto, onda način sedenja i raspored nije ni bitan, možete organizovati svadbeno veselje u nekom prijatnom kafiću, gde će svako sesti gde mu odgovara i gde ima dovoljno prostora da se malo đuska sa tanjirom u rukama.

Savršena torta

Naručite najlepšu i najsavršeniju tortu koju možete da pronađete – tu se ne štedi. Izgledaće divno na slikama i svima će ostati u najlepšem sećanju. Ima puno veštih profesionalaca koji umeju da naprave sve što vam padne na pamet, pa torta može da bude simbol koji ste sami zamislili, a može da bude i lična poruka najbližima – torta u obliku dečijeg kreveca najaviće im vaše saopštenje da očekujete bebu, na duhovit i dirljiv način.

Editors choice