Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/2

Napraviti veliku i raskošnu svadbu, uvek je aktuelno za sve koji žele da potroše ogromne svote novca. Ali, to nije moderno. U trendu su minimalni troškovi, iznajmljivanje venčanica, neformalna venčanja – savremeno venčanje koje okuplja najuži krug porodice i prijatelja, ukusan i kvalitetan meni (u vidu švedskog stola), svadbena torta i dobro raspoloženje, to je ono što savremeni mladenci žele. Dakle, ne morate da potrošite mnogo novca i da se zadužite, samo zbog ideje o tome da venčanje mora da bude raskošno i da morate pozvati sve koje znate. Možete organizovati svečani ručak u svom domu, ili u restoranu, ne morate angažovati muziku (možete odabrati plej listu) i na svečan, kulturan i lep način obeležiti važan dan. Najvažnije je kako se vi osećate, a najuži krug ljudi koji su srećni zbog vas i podržavaju vas, doprineće vašem zadovoljstvu i slavljeničkom raspoloženju.

Mikro venčanje

Najuža rodbina i najbolji prijatelji – i u najužem krugu možete imati čak dvadesetak gostiju, ako vam je porodica velika, a najbolji prijatelji (koji su vam ujedno i kumovi) dolaze sa svojim partnerima. Biće vam potreban pristojan restoran, u kome možete sedeti zajedno, za okruglim stolom, ili spojiti nekoliko stolova. Ako planirate švedski sto, onda način sedenja i raspored nije ni bitan, možete organizovati svadbeno veselje u nekom prijatnom kafiću, gde će svako sesti gde mu odgovara i gde ima dovoljno prostora da se malo đuska sa tanjirom u rukama.

View this post on Instagram

Authentic L♡VE by @anytkary

A post shared by Authentic Love Magazine (@authenticlovemag) on

Savršena torta

Naručite najlepšu i najsavršeniju tortu koju možete da pronađete – tu se ne štedi. Izgledaće divno na slikama i svima će ostati u najlepšem sećanju. Ima puno veštih profesionalaca koji umeju da naprave sve što vam padne na pamet, pa torta može da bude simbol koji ste sami zamislili, a može da bude i lična poruka najbližima – torta u obliku dečijeg kreveca najaviće im vaše saopštenje da očekujete bebu, na duhovit i dirljiv način.

Editors choice