Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Dragi naši budući mladenci, predstavljamo vam neke od najlepših dekoracija, pogađate već… za vaš najdivniji dan. Važno je da je sve na svom mestu, počev od prezentacije stolova, dekoracije na vašoj mladenačkoj trpezi, ali i stolovima zvanica.

Sve to prikazaćemo uz pomoć ideja koje su krajnje inovativne i drugačije.

Ono što je pre svega potrebno da bi jedan enterijer prenosio pozitivnu energiju i osećaj dobrodošlice jesu ti sitni detalji poput aranžiranog cveća, stavljenih sveća na sto ili na primer: kartica dobrodošlice! Ukoliko želite da vaše venčanje bude posebno možete mesto gde će se održati ceremonija ukrasiti u retro stilu, tako da dominira drvo i retro detalji poput fenjera i uličnih svetiljki.

Divno je imati na sopstvenom venčanju nešto što niko pre nije smislio, zato vam predlažemo da dobro pogledate sledeće slike i uživate u predivno dekorisanim prostorijama u kojima su neki drugi mladenci rekli “da, do kraja života”.

Prenesite svoju ljubav na mesto u kom ćete se venčati, jer nije potrebno da samo vi zračite, već da to bude jedna savršena celina.

13 Romantično, retro i sa stilom 21 Romantično, retro i sa stilom 31 Romantično, retro i sa stilom 4 Romantično, retro i sa stilom 5 Romantično, retro i sa stilom 6 Romantično, retro i sa stilom 7 Romantično, retro i sa stilom 8 Romantično, retro i sa stilom

Izvor fotografija: blogof.francescomugnai.com

Violeta Stojanović

Editors choice