Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Sveže ideje za letnje venčanje

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

1/3

Dok smo bile devojčice, svaka od nas maštala je o tome da se uda za princa poput onih iz omiljenih nam bajki i da sa njim živi srećno do kraja života. U međuvremenu smo odrasle i shvatile da prinčevi postoje u našem okruženju, ali da nisu “plave krvi”, već da su sasvim obični muškarci koji su postali ljubav našeg života. To svakako ne znači da, kada odlučimo da se udamo za našeg princa, ne treba da se potrudimo da organizujemo venčanje iz naših snova. Baš naprotiv! Da nam u tome, osim venčanice i svadbene dekoracije, može pomoći i izbor svadbene torte, uverićete se istog trenutka kada budete videle ove prelepe i neverovatno romantične svadbene torte inspirisane našim omiljenim Diznijevim crtanim filmovima. Zašto i vi ne biste odabrali jednu za svoje venčanje?!

Zamislite svadbenu tortu koja je, osim što ima omiljeni vam ukus, dekorisana kao pravi Pepeljugin dvorac! Ova predivna torta ostavlja bez daha i izaziva pravo oduševljenje kod svih ljudi koji su ljubitelji savršenih dekoracija, romantičnih deserata za venčanje, ali i Diznijevih crtaća.

Miki i Mini Maus naši su omiljeni par iz crtanih filmova. Oni su toliko ljupki, da nas uvek slatko nasmeju svojim avanturama, pa su baš iz tog razloga odličan izbor i inspiracija za dekoraciju svadbene torte. Budite i vi jedno drugom Miki i Mini Maus, tako što ćete se odlučiti za preslatke figurice ovih Diznijevih junaka, koji će umesto standardnih figurica, stajati na vrhu vaše svadbene torte ukrašene čipkom.

“Alisa u zemlji čuda” crtani je film koji je mnogim mladencima inspiracija za venčanje. Poznat po svom šarenilu i mnoštvu zanimljivih crtanih junaka, uvek je interesantan izbor za sve koji žele da njihovo venčanje bude kreativno i drugačije. Ovoga puta vam skrećemo pažnju na ovu interesantnu svadbenu tortu inspirisanu upravo crtanim filmom “Alisa u zemlji čuda”. Potpuno asimetrična, nežna i romantična, a ujedno apstraktna, ova torta će vas dobro zabaviti prilikom sečenja i oduševiće sve vaše goste.

Editors choice