Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

1/3

Dok smo bile devojčice, svaka od nas maštala je o tome da se uda za princa poput onih iz omiljenih nam bajki i da sa njim živi srećno do kraja života. U međuvremenu smo odrasle i shvatile da prinčevi postoje u našem okruženju, ali da nisu “plave krvi”, već da su sasvim obični muškarci koji su postali ljubav našeg života. To svakako ne znači da, kada odlučimo da se udamo za našeg princa, ne treba da se potrudimo da organizujemo venčanje iz naših snova. Baš naprotiv! Da nam u tome, osim venčanice i svadbene dekoracije, može pomoći i izbor svadbene torte, uverićete se istog trenutka kada budete videle ove prelepe i neverovatno romantične svadbene torte inspirisane našim omiljenim Diznijevim crtanim filmovima. Zašto i vi ne biste odabrali jednu za svoje venčanje?!

Zamislite svadbenu tortu koja je, osim što ima omiljeni vam ukus, dekorisana kao pravi Pepeljugin dvorac! Ova predivna torta ostavlja bez daha i izaziva pravo oduševljenje kod svih ljudi koji su ljubitelji savršenih dekoracija, romantičnih deserata za venčanje, ali i Diznijevih crtaća.

Miki i Mini Maus naši su omiljeni par iz crtanih filmova. Oni su toliko ljupki, da nas uvek slatko nasmeju svojim avanturama, pa su baš iz tog razloga odličan izbor i inspiracija za dekoraciju svadbene torte. Budite i vi jedno drugom Miki i Mini Maus, tako što ćete se odlučiti za preslatke figurice ovih Diznijevih junaka, koji će umesto standardnih figurica, stajati na vrhu vaše svadbene torte ukrašene čipkom.

“Alisa u zemlji čuda” crtani je film koji je mnogim mladencima inspiracija za venčanje. Poznat po svom šarenilu i mnoštvu zanimljivih crtanih junaka, uvek je interesantan izbor za sve koji žele da njihovo venčanje bude kreativno i drugačije. Ovoga puta vam skrećemo pažnju na ovu interesantnu svadbenu tortu inspirisanu upravo crtanim filmom “Alisa u zemlji čuda”. Potpuno asimetrična, nežna i romantična, a ujedno apstraktna, ova torta će vas dobro zabaviti prilikom sečenja i oduševiće sve vaše goste.

Editors choice