Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Svadbena sezona se brzo približava, pa se može očekivati da će biti dosta venčanja napolju, barem kada je to moguće. I, dok mnogi misle da venčanje napolju zahteva više napora jer je širok i otvoren prostor, ali, nije tako. Postoji par ključnih stvari koje je potrebno zapamtiti kada gledate kako da organizujete venčanje napolju, a najbitnija od svih je da – najbolje venčanje napolju je ono koje je jednostavno!

Koristite ono što vam je priroda dala

Prirodi nije potrebno nikakvih glamurzonih elemenata. Dati su vam prirodni elementi sa kojima možete da radite. I, umesto da ih menjate, gledajte kako da ih dopunite! Jako je lako i imate mnogo prostora za kreativnost u prirodnom okruženju. Već imate zeleniš i cveće. Dodatni ukrasi mogu biti neko dodatno cveće koj upotpunjuje lepotu onoga što već imate.

Slično tome, ako živite negde pokraj vode (reke, mora), nije neophodno da imate mnogo dekoracija u boji, već upotpunite kompletan izgled nekim laganim belim, žutim cvećem i jednostavnim dekorom.

slika1 1 Recite Da! napolju!

Jednostavno i elegantno i sasvim prikladno za prijem napolju

Razmislite o postavci

Kao dodatak dekoru, razmislite o tome kako ćete postavite mesta za sedenje. Planirate lid a postavite šator/čador? Ako da, to je prilika da napravite nešto senzacionalno. Možete li da dekorišete prostor iznutra tako da bude lagano a opet predivno? Možete uključiti boje, osvetljenje ili čak i cveće. Razmislite o tome šta imate, šta bi bilo dobro da upotpuni prostor i onda razmislite o svemu ostalom.

Komfor je ključ

Možda je najeći savet koji možemo da ponudimo da razumete prostor, uslove i svoje goste. Gostima mora biti udobno. Pa, iako je apsolutno očigledno da zima nije dobro vreme za venčanje napolju, apsolutno je moguće da se nešto čarobno pripremi u proleće ili leto. U tom slučaju, možete dodati dekor poput kišobrana kojima ćete gostima ponudi “begstvo”, pa će poslužiti i kao ukrasi.

Prijem napolju ima mnogo prednosti. Samo gledajte da ne preterate sa dekorom jer će lepota prostranosti napolju izgubiti svo šarm – razlog zbog kog ste i odabrali takvo okruženje! Venčanja napolju su lepe jer nude tu čistoću otvorenog prostora. Naznačite ono što je lepo i ne pokušavajte da od toga napravite nešto što nije.

Maja Luković

Editors choice