Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Prosidbe su ono na šta su svi slabi, a posebno žene. Zbog jučerašnjeg Dana zaljubljenih raspoloženi smo za dozu nežnosti i romantike. Da li ste spremni da vidite neke od najlepših prosidbi?

Ovaj romantičan dečko odlučio je da zaprosi svoju devojku na veoma čudan i nadasve drugačiji način. Tačno u 19:57 u podzemnoj železnici u Londonu osmelio se da običan dan pretvori u onaj najvažniji. Uz pesmu i igru, kao potpuno iznenađenje, on je izvadio prsten. Reakciju pogledajte na snimku ispod.

Maja 2013. rekao je svojoj devojci Ejmi da se sretnu u kući njegovih roditelja. A kada je došla sačekalo je nešto predivno. Bruno Mars je pevao dok su joj slušalice bile u ušima, a ispred njenih očiju: čitava predstava napravljena od strane šezdesetoro ljudi, prijatelja i rodbine. Sve ovo dok se ona vozi u otvorenom prtljažniku Honde.

Talentovani dečko je ubedio svoju devojku da ode  u bioskop na film. A gledala je prosidbu i to svoju i to u njegovoj režiji.

Ostali smo bez teksta, kao i ona sama.

Neočekivane vesti jesu nešto što može svakoga da iznenadi, ali ovakve su srceparajuće i to posebno za devojku koja je zaprošena u toku emisije.

Trinaestog dana aprila zaprošena je bila i jedna Emili, u istom restoranu gde je izašla na prvi sastanak sa dečkom Džastinom. Prosidba traje skoro 27 minuta i zahtevala je dosta priprema, ali ako momak koji prosi kaže da je vredelo, onda zaista jeste.

A jedan domišljati dečko poželeo je da zaprosi svoju voljenu na koncertu Džastina Timberlejka.

Italija, predivan grad Rim i spremno iznenađenje za nju. Jedna od najlepših prosidbi ikada.

Violeta Stojanović

 

Editors choice