Iznenađujući trendovi za venčanja u ovoj godini

Beskompromisno venčanje – ko će sve da se uvredi

Najčešće greške koje mlade prave pri izboru šminke i frizure

Instagram trendovi za prolećna venčanja

Uvrnute stvari o kojima nemaš prilike da razgovaraš – dok ne dobiješ decu

Zašto je venčanica bela?

Kokteli koji će oduševiti tvoje goste (RECEPTI)

Ove fotografije učiniće da poveruješ u ljubav

Budi drugačija i nosi “crop top” venčanicu

Kako da uvrstiš picu u jelovnik za svoje venčanje

Oduvek sam se pitala šta da radim sa starim ulaznicama za razne koncerte, etiketama, pozivnicama za venčanja i ostalim papirnim sitnicama koje mi je žao da bacim, a ruku na srce, ničemu ne služe, još i smetaju.

Drage dame, pronašla sam rešenje!

Verovatno i vi u svojoj kolekciji imate million pozivnica za venčanje koje ste dobijali od raznih rođaka i prijatelja… divna su uspomena, samo… kako im pronaći mesto?

Možete ih za tili čas pretvoriti u dekorativni element ili sve zajedno skupiti i napraviti nešto što će zauzimati malo mesta, a divno se uklapati u enterijer.

Uključite svoju kreativnost i pridružite nam se u ovoj zanimljivoj pustolovini u kojoj će sve pozivnice sveta, zajedno sa možda baš i vašom naći svoj kutak.

Album od pozivnica

Sigurno imate neki stari, uništeni album za slike koji niste iskoristile. Pronađite ga, obrišite prašinu sa njega i bacite se na posao.

Sve te pozivnice i sitne papirnate uspomene zalepite lepkom i stranicu po stranicu, polako ih rasporedite tako da imaju harmoničan i skladan redosled.

Osim što će to biti divne uspomene, spakovane na jednom mestu, stari, otrcani album dobiće novo odelo, a vi ćete u nedostatku inspiracije imati šta da pokazujete svojim gostima, ali i deci. Verujte, tako naviru nove priče i anegdote koje vraćaju osmeh na lice.

143 Pozivnice za dugo sećanje

Kutija od pozivnica

Naš sledeći predlog je pomalo u funkciji stalka ili rama za slike. Naravno da ne mora da stoji na zidu i možete ga položiti gde poželite, ali je važno da nabavite drvenu kutiju sa jednim providnim delom od stakla i da unutra stavite sve pozivnice koje ste dobili. Divna i simpatična ideja, zar ne?

237 Pozivnice za dugo sećanje

Sto ukrašen pozivnicama

Svi smo viđali da ljudi često preko stola stave staklo kako se radna površina ne bi grebala, a sto uništavao. Isto to možete učiniti i vi, a ispod stakla staviti sve pozivnice i lepo ih poređate. One će biti vidljive i nikome neće smetati, što je još bolje.

326 Pozivnice za dugo sećanje

Ram za slike i specijalna pozivnica

Ovo je način da u prvi plan istaknete samo jednu, vama najvažniju pozivnicu, a to je upravo sa vašeg venčanja!

Umesto slike, u ram možete staviti divnu pozivnicu, koja će kad god prođete pored mesta gde stoji, uvek u vama probuditi najdivnija osećanja.

423 Pozivnice za dugo sećanje

Boca sa porukom

Ukoliko imate praznu flašu koja je malo šira, slobodno je iskoristite kao dekorativni element i stavite vašu najomiljeniju pozivnicu. Osim što je veoma lepa ideja, ima najlepšu moguću poruku!

520 Pozivnice za dugo sećanje

Violeta Stojanović

Editors choice