Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Oduvek sam se pitala šta da radim sa starim ulaznicama za razne koncerte, etiketama, pozivnicama za venčanja i ostalim papirnim sitnicama koje mi je žao da bacim, a ruku na srce, ničemu ne služe, još i smetaju.

Drage dame, pronašla sam rešenje!

Verovatno i vi u svojoj kolekciji imate million pozivnica za venčanje koje ste dobijali od raznih rođaka i prijatelja… divna su uspomena, samo… kako im pronaći mesto?

Možete ih za tili čas pretvoriti u dekorativni element ili sve zajedno skupiti i napraviti nešto što će zauzimati malo mesta, a divno se uklapati u enterijer.

Uključite svoju kreativnost i pridružite nam se u ovoj zanimljivoj pustolovini u kojoj će sve pozivnice sveta, zajedno sa možda baš i vašom naći svoj kutak.

Album od pozivnica

Sigurno imate neki stari, uništeni album za slike koji niste iskoristile. Pronađite ga, obrišite prašinu sa njega i bacite se na posao.

Sve te pozivnice i sitne papirnate uspomene zalepite lepkom i stranicu po stranicu, polako ih rasporedite tako da imaju harmoničan i skladan redosled.

Osim što će to biti divne uspomene, spakovane na jednom mestu, stari, otrcani album dobiće novo odelo, a vi ćete u nedostatku inspiracije imati šta da pokazujete svojim gostima, ali i deci. Verujte, tako naviru nove priče i anegdote koje vraćaju osmeh na lice.

143 Pozivnice za dugo sećanje

Kutija od pozivnica

Naš sledeći predlog je pomalo u funkciji stalka ili rama za slike. Naravno da ne mora da stoji na zidu i možete ga položiti gde poželite, ali je važno da nabavite drvenu kutiju sa jednim providnim delom od stakla i da unutra stavite sve pozivnice koje ste dobili. Divna i simpatična ideja, zar ne?

237 Pozivnice za dugo sećanje

Sto ukrašen pozivnicama

Svi smo viđali da ljudi često preko stola stave staklo kako se radna površina ne bi grebala, a sto uništavao. Isto to možete učiniti i vi, a ispod stakla staviti sve pozivnice i lepo ih poređate. One će biti vidljive i nikome neće smetati, što je još bolje.

326 Pozivnice za dugo sećanje

Ram za slike i specijalna pozivnica

Ovo je način da u prvi plan istaknete samo jednu, vama najvažniju pozivnicu, a to je upravo sa vašeg venčanja!

Umesto slike, u ram možete staviti divnu pozivnicu, koja će kad god prođete pored mesta gde stoji, uvek u vama probuditi najdivnija osećanja.

423 Pozivnice za dugo sećanje

Boca sa porukom

Ukoliko imate praznu flašu koja je malo šira, slobodno je iskoristite kao dekorativni element i stavite vašu najomiljeniju pozivnicu. Osim što je veoma lepa ideja, ima najlepšu moguću poruku!

520 Pozivnice za dugo sećanje

Violeta Stojanović

Editors choice