Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Datum venčanja? Odavno odredjen! Restoran rezervisan. Svaki detalj menija pažljivo osmišljen. Haljina? Generalna proba obavljena! Rezervisani i profesionalci koji će vaš brižljivo razrađen plan fotografisanja i snimanja sprovesti u delo. Čak je i dekor osmišljen do najsitnijeg detalja!

2 Poklončići za goste

Ne dajte da vas naša ljubav zaslepi!

Ukratko, vaša pripremna checked lista je u potpunosti odradjena! Čime onda još preostaje da se pozabavite kako bi na Dan D upotpunili ugođaj kako sebi, tako i svima onima koje ste pozvali da vam taj dan ulepšaju i uveličaju svojim prisustvom? Voilà! Potrudite se oko još jednog detalja koji će učiniti vaše venčanje jednim od onih koja se pamte i prepričavaju, a vremenom postaju jedna od najlepših uspomena svih onih koji su imali to zadovoljstvo i čast da mu prisustvuju.

3 Poklončići za goste

Neka pomisle na vas svaki put kada otvore svoj garderober!

4 Poklončići za goste

Niko neće odoleti džemu pripremljenom s ljubavlju

 

Dakle, mali detalj za veliki efekat! O čemu se zapravo radi? Pripremite svojim dragim gostima poklončiće koji će doprineti njihovom utisku da prisustvuju najmaštovitijem venčanju ikada!

Pregledajte našu galeriju ideja za razmaziti goste na sopstvenom venčanju i odlučite se između naočara, CD-a sa personalizovanim menijem, mini vodiča kroz vaše predbračne avanture itd. itd. Ili pak pustite sopstvenoj kreativnosti na volju, zašto ne?! Složićes se sa nama da suze tvoje mame ili pak zadivljeni pogled tvoje bake, ohrabrujuće prisustvo mlađe sestre, kao i kilometri koje je tvoj rođak prešao da prisustvuje tvom venčanju, dakle, sve pomenuto(i još mnogo toga nepomenutog), itekako zaslužuje ovu dodatnu malu veliku pažnju!

5 Poklončići za goste

Narežite i podelite svoje omiljene pesme sa svojim gostima

U svakom slučaju, za koju god od ponuđenih ili sopstvenih ideja za poklončiće da se odlučite, budite uvereni da će svi prisutni biti impresionirani vašom kreativnošću i iskreno dirnuti ukazanom im pažnjom!

6 Poklončići za goste

Zabavite ih vodičem kroz vaše predbračne avanture

7 Poklončići za goste

Ne budite sebični! I gosti zaslužuju izjavu ljubavi!

 

Milica Cvetković

Editors choice