Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Mlade često svoju posebnost i stil pokazuju upravo kroz boje na venčanju, bez obzira da li se radilo o sitnim detaljima ili kada je u pitanju kompletna dekoracija venčanja. Boje poput roze i bele uglavnom biraju romantične duše i osobe koje vole eleganciju, svedenost i jednostavnost.

Intenzivne boje poput ljubičaste uvek privlače pažnju, ali i odvraćaju od drugih stvari. Ukoliko želite nešto naglasiti koristite ovakve boje, ali pazite da ne preterate.

Nijanse koje su karakteristične za venčanja koja se održavaju na proleće i na otvorenom su bebi roza, svetlo zelena i ljubičasta. Dekoracija u limun žutoj i azurno plavoj boji postaje sve popularnija u svetu za uređenje svadbenog prostora. Svetlo žuta boja je boja sreće, radosti, mudrosti i uvek se koristi za privlačenje pažnje. Ako želite da naglasite nešto u vašem dizajnu, koristite žutu boju i budite sigurni da će to svi primetiti.

plavo žuta dekoracija za vencanje1 Plavo žuta dekoracija za venčanje plavo žuta dekoracija za vencanje2 Plavo žuta dekoracija za venčanje

Editors choice