Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

U poslednje vreme buduće mlade sve više pažnje poklanjaju odabiru parfema. Šetnja do oltara praćena je snažnim emocijama, a mnogi mirisi imaju moć da evociraju određena sećanja i uspomene. Čini se da je sve aktuleniji trend “svadbenog parfema”, odnosno mlade se odlučuju da za venčanje ne odaberu parfem iz svoje postojeće kolekcije, već žele da toga dana mirišu drugačije i nesvakidašnje.

Prilikom odabira vodite računa da je parfem komplementaran sa vašom ličnošću i da se osećate prijatno kada ga nosite. Navodimo nekoliko najčešćih tipova ličnosti i mirisne note koje im odgovaraju.

Kejt Midleton Parfem kao uspomena na venčanje

Kejt Midlton je izabrala parfem sa notama belog cveća: đurđevka, jasmina i gardenije

Elegantna mlada

To je žena koja voli kvalitet i koja će rado potrošiti nešto više novca kako bi sve bilo po njenom ukusu. Venčanje se održava u srednjovekovnom zamku ili sali dekorisanoj u duhu prohujalih vremena. Mladama sa ovim karakteristikama najbolje pristaju parfemi sa notama ambera i ruže.

Romantična mlada

Ona voli da sanjari i veruje u bajke i pravu ljubav. Za mesto održavanja bira imanje na selu ili planini, sa baštom punom prirodnog cveća. Romantična žena najlepše nosi parfeme cvetnih nota sa daškom cveta narandže i jasmina.

Samouverena mlada

Senzualna i snažna – to su dominantne osobine ove mlade. Želi da se venča na plaži ili na vrhu neke stenovite planine. Najbolje joj pristaju sveži mirisi sa notom romantičnog.

Šik mlada

To je žena koja strastveno prati modu i trendove. Njeno venčanje ce biti zabavna žurka u omiljenom klubu u gradu. Ona će za sebe uvek izabrati neki aktuelan parfem sa cvetnim notama poput đurđevka.

Editors choice