Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Priprema i organizacija venčanja je jedan od zanimljivijih delova celog tog važnog događaja. Uvek imamo toliko ideja u glavi da na kraju ni same ne znamo šta bismo sa čime uklopile, šta zapravo hoćemo, kako će sve izgledati i na kraju, kada sve isplaniramo opet bismo nešto da menjamo! To ume da izluđuje, ali, šta ćemo. Prosto želimo da sve bude savršeno.

Upravo zbog težnje ka savršenom, novih ideja nikada dosta! Danas vam predstavljamo neke od najlepših i najkreativnijih torti koje će vas potpuno oduševiti! Ako ovako lepo izgledaju, zamislite samo koliko su ukusne. Ukoliko vam se neka od njih dopala, neka se obavezno nađe na vašem stolu. Verujemo da će i vaši gosti biti jednako oduševljeni kao i vi.

Bilo bi idealno da sa temom svog venčanja uklopite i tortu. Ako ste najviše inspirisane prolećem, cvećem i prirodom, ove torte će vam se sigurno dopasti. Jako su nežne, romantične i savršeno ukrašene sa mnogo preslatkih cvetića. Sa belom nikada nećete pogrešiti, ali ako želite nešto ekstravagantnije, isprobajte kombinaciju plave, crvene i zlatne boje. Jako otmeno!

torte 2 Ove torte će vas ostaviti bez daha! (GALERIJA) torte 3 Ove torte će vas ostaviti bez daha! (GALERIJA)

Editors choice