Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

Žene u poverenju: Šta rade kad ih muževi baš nerviraju?

Sva pravila u vezi sa venčanjem koja su sada – zastarela!

Pravo deteta na samopouzdanje

Bridal Fashion Week: 6 beauty trendova koje “krademo” – odmah!

Vereničko prstenje koje bi svaka žena volela da ima

1/2

Kada planirate venčanje sigurno je da će vas obliti sto znojeva i da ćete u preživeti i neke stresne momente, koji su sastavni deo cele organizacije. Ali baš zato treba znati kako da sve učinite zanimljivijim i zabavnijim. 

Pored stalnog smeha, ma kako vam počeo dan, vi se potrudite da u svemu nađete neku prednost a i zanimljiv ugao gledanja koji će vam kasnije poslužiti kao zabavan događaj za prepričavanje kada se sve završi.

Kako biste se totalno opustili, čak i na dan venčanja, organizujte zabavno fotografisanje sa vašim mladoženjom ali i sa ostalim gostima koji bi mogli da vam se pridruže. Ovakav vid fotografisanja će učiniti da zaboravite na sve stresove koje ste imali jer ćete se samo smejati i ludo zabavljati. “Otkačene” fotografije sa venčanja će vam i decenijama kasnije izazvati osmeh na licu i prisetićete se kako ste bili mladi i “otkačeni”.

Naravno, ovo ne treba biti jedini način fotografisanja, jer ćete sigurno poželeti da imate i one klasične i romantične fotografije za uramljivanje. Zabavne i smešne fotografije pravite samo kao dodatni projekat jer je zanimljivo učestvovati a jedan od glavnih razloga je taj što će vas sigurno opustiti i učiniti da zaboravite na sve što vas je brinulo do sada.

Editors choice