Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Kada planirate venčanje sigurno je da će vas obliti sto znojeva i da ćete u preživeti i neke stresne momente, koji su sastavni deo cele organizacije. Ali baš zato treba znati kako da sve učinite zanimljivijim i zabavnijim. 

Pored stalnog smeha, ma kako vam počeo dan, vi se potrudite da u svemu nađete neku prednost a i zanimljiv ugao gledanja koji će vam kasnije poslužiti kao zabavan događaj za prepričavanje kada se sve završi.

Kako biste se totalno opustili, čak i na dan venčanja, organizujte zabavno fotografisanje sa vašim mladoženjom ali i sa ostalim gostima koji bi mogli da vam se pridruže. Ovakav vid fotografisanja će učiniti da zaboravite na sve stresove koje ste imali jer ćete se samo smejati i ludo zabavljati. “Otkačene” fotografije sa venčanja će vam i decenijama kasnije izazvati osmeh na licu i prisetićete se kako ste bili mladi i “otkačeni”.

Naravno, ovo ne treba biti jedini način fotografisanja, jer ćete sigurno poželeti da imate i one klasične i romantične fotografije za uramljivanje. Zabavne i smešne fotografije pravite samo kao dodatni projekat jer je zanimljivo učestvovati a jedan od glavnih razloga je taj što će vas sigurno opustiti i učiniti da zaboravite na sve što vas je brinulo do sada.

Editors choice