Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Deca se raduju svemu što ima veze sa Novom godinom. Da li je to kićenje jelke, dolazak Deda Mraza, pokloni, dekorisanje kuće, manje je važno. Zato im treba udovoljiti i uključiti ih u sve aktivnosti vezane za novogodišnje praznike.

Neka to, za početak budu originalni novogodišnji ukrasi, koji se lako prave, a na njima će vam svako pozavideti. Deci ćete pružiti beskrajno zadovoljstvo dok ih budu pravili!

Neispravne sijalice

ukrasi uradi sam1 Novogodišnji ukrasi koje i deca mogu da naprave

Pregorelu sijalicu nikome nije teško da nađe, s’obzirom na to da su one potrošna roba u svakom domaćinstvu. Dajte detetu tempere ili vodene boje i pustite ga da je oslika novogodišnjim detaljima. Mi vam nudimo kao ideju “Sneška Belića”, a vi možete da zajedno sa detetom, pustite mašti na volju. Na grlo sijalice zalepite ukrasnu vrpcu i ukras je gotov.

Pokidana narukvica

ukrasi uradi sam2 Novogodišnji ukrasi koje i deca mogu da naprave

Vaša ćerka sigurno u svojoj kutijici za nakit ima neku narukvicu od ranobojnih perlica, koju je pokidala. Ništa lakše, nego da od nje napravite ukras. Zavežite joj preko sredine ukrasnu traku, pa je tako zakačite na jelku.

Suva grančica

ukrasi uradi sam3 Novogodišnji ukrasi koje i deca mogu da naprave

Zimi ćete je naći u svakom parku. Izaberite nekoliko onih koje su pravilnog oblika, pa vežite oko njih raznobojne ukrasne trake, ko što je prikazano na slici. Na vrh možete da zalepite zvezdu, koju ćete napraviti od sjajnog kolaž papira. Ovaj ukras možete da stavite na jelku, ali isto tako i recimo na prozor.

Zatvarači za flaše

ukrasi uradi sam4 Novogodišnji ukrasi koje i deca mogu da naprave

U vreme praznika, sigurno vam ne manjka zatvarača od otvorenih flaša piva ili vina. Nemojte ih bacati, nego napravite ovaj jednostavan, a zanimljiv ukras. Ukrasnu traku presavite na pola, pa na nju zalepite tri zatvarača, jedan ispod drugog. Ofarbajte ih tako da prvi bude glava “Sneška Belića“, a drugi i treći trup. Možete da ih obojite i tako da izgledaju kao Deda Mraz.

izvor fotografije: pinterest.com

Možda vam i ovo bude interesantno:

Novogodišnja dekoracija: Lampice za jelku

Olivera Denčić

 

 

 

Editors choice