Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Potrošili ste toliko vremena razmišljajući o tome šta kome da poklonite za Novu godinu. Toliko truda ste uložili da nađete baš ono što tražite, a na kraju ste shvatili da niste osmislili kako ćete sve te poklone da zapakujete?

Poslušajte naše originalne predloge. Potrebno vam je samo ono što imate i vaša volja, kreativnost i mašta.

I sami ćete biti oduševljeni svojim talentom za dekoraciju, a oduševićete i svoje najdraže time što ste u taj poklon uneli i malo sebe.

Iskoristite novinski papir iz magazina kao papir za pakovanje poklona. Pronađite vrpcu od koje ćete napraviti mašnu, a možete dodati i dva-tri sitna ploda nekog voća kao dekoraciju.

Razne biljčice, satenske vrpce, fotografije mogu da vam posluže. Poklon možete da umotate u najobičniju hartiju po kojoj ćete markerima veselih boja ispisati razne porukice i želje, a možete nešto i nacrtati. Iskoristite sve svoje talente!

2 Novogodišnje ideje: Kako da zapakujem poklon main Novogodišnje ideje: Kako da zapakujem poklon nnn Novogodišnje ideje: Kako da zapakujem poklon poooo Novogodišnje ideje: Kako da zapakujem poklon ssssssssssss Novogodišnje ideje: Kako da zapakujem poklon

Tara Đukić

Editors choice