Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Sasvim je u redu ukoliko klasično i tradicionalno nisu tvoja stvar. Ne želi svaka devojka venčanje kao iz bajke, belu venčanicu i cveće na sve strane. Zapravo, da se ispravim, devojke žele venčanje kao iz bajke, samo se pojam bajka kod svake devojke razlikuje. Kod jedne je to prethodno navedeno, potpuno klasično, venčanje kakvo smo navikli da gledamo u filmovima, a kod druge je u pitanju nešto sasvim neočekivano i originalno, nešto što se ne viđa svaki dan. Ukoliko spadaš u ovu drugu grupu, imamo za tebe nekoliko predloga najrazličitijih bidermajera, od kojih će jedan sigurno zablistati na tvom najsrećnijem danu.

Buket od broševa

Ko bi rekao da svi ti broševi koji stoje već godinama u kutiji za nakit zapravo mogu da imaju neku svrhu, i to u ovako posebnoj prilici! Slobodno pozajmi još koji od svoje bake da upotpuniš kolekciju, i napraviš buket o kome će se sigurno pričati još dugo nakon tvog venčanja.

Bros 1 Nesvakidašnje ideje za bidermajer Bros 2 Nesvakidašnje ideje za bidermajer

Buket od ubranog zelenila

Ovaj buket funkcioniše po principu uradi sam. Prošetaj se do obližnje šume, uberi sve što ti zapadne za oko, i voilà! Eto ga tvoj bidermajer!

Ubrano zelenilo Nesvakidašnje ideje za bidermajer

Buket od školjki

Ovo je najbolji mogući izbor za sve one mlade koje žele da ovaj dan obeleleže na plaži, uz svoje najbliže i zvuke talasa. Ukoliko baš mnogo voliš more i plažu, a tvoje venčanje se neće održati na jednoj, ništa te ne sprečava da ipak poneseš ovakav buket i mali deo mora sa njim.

Skoljke buket 1 Nesvakidašnje ideje za bidermajer Skoljke buket 2 Nesvakidašnje ideje za bidermajer

Editors choice