Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/2

Farbanje i ukrašavanje uskršnjih jaja predstavlja tradicionalnu zabavu za mnoge porodice kako u svetu, tako i kod nas. Ideja zaista ima mnogo i ako želite da ove godine uradite nešto posebno za sebe, vaše goste i sve članove porodice, našim predlozima kako da šarate uskršnja jaja nećete moći da odolite. Rezultati će zadiviti sve ukućane kao i one kojima ove godine poklonite vaša jaja.

Naravno, potrebno je malo strpljenja kao i spretni prsti, a efekat koji ovako obojena jaja zajedno ostavljaju je izvrstan. Veliki broj žena i dalje je dete u duši i raduje se praznicima, pa zato krenite da na vreme prikupite četkice, boje, flomastere kojima ćete oslikati jaja iz snova. Tufnice, cvetići, talasi, prugice sve su ovo motivi koje jednostavno možete oslikati, a krajnji rezultat će biti lepa, vesela i drugačija jaja. Da ne dužimo više, hajde da saznamo  na koje sve načine možete da ih obojite i u nedelju zadivite sve koji ih budu videli.

Jajo-gnjurci

Ako željno priželjkujkete leto, onda je ovo prava tehnika za vas kojom treba da ukrasite vaša uskršnja jaja. Tvrdokuvana jaja bele boje potopite zadnjim delom u farbu roze, plave ili zelene boje, zatim na čep od soka nacrtajte flomasterom dve tačkice koje će predstavljati okice, a lepkom zalepite čep i slamku i eto savršene dekoracije.

Jajo gnjurci Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Crno-bela jaja

Ništa lakše nego ukrasiti jaje na ovaj način, a ovo je odlična prilika i da uposlite vaše mališane kako bi iskazali svoju kreativnost. Skuvajte belo jaje, a flomasterom crne boje iscrtajte šare, krugove i motive po želji.

uskrsnja jaja Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Čipka

Da li ste se setili do sada da jaja obojena jarkom bojom jednostavno ukrasite čipkom bele boje? Ako niste, probajte obavezno da ove godine dekorišete jaja baš na ovaj način. Nećete se pokajati.

Cipka jaja 670x446 Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Editors choice