Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

Farbanje i ukrašavanje uskršnjih jaja predstavlja tradicionalnu zabavu za mnoge porodice kako u svetu, tako i kod nas. Ideja zaista ima mnogo i ako želite da ove godine uradite nešto posebno za sebe, vaše goste i sve članove porodice, našim predlozima kako da šarate uskršnja jaja nećete moći da odolite. Rezultati će zadiviti sve ukućane kao i one kojima ove godine poklonite vaša jaja.

Naravno, potrebno je malo strpljenja kao i spretni prsti, a efekat koji ovako obojena jaja zajedno ostavljaju je izvrstan. Veliki broj žena i dalje je dete u duši i raduje se praznicima, pa zato krenite da na vreme prikupite četkice, boje, flomastere kojima ćete oslikati jaja iz snova. Tufnice, cvetići, talasi, prugice sve su ovo motivi koje jednostavno možete oslikati, a krajnji rezultat će biti lepa, vesela i drugačija jaja. Da ne dužimo više, hajde da saznamo  na koje sve načine možete da ih obojite i u nedelju zadivite sve koji ih budu videli.

Jajo-gnjurci

Ako željno priželjkujkete leto, onda je ovo prava tehnika za vas kojom treba da ukrasite vaša uskršnja jaja. Tvrdokuvana jaja bele boje potopite zadnjim delom u farbu roze, plave ili zelene boje, zatim na čep od soka nacrtajte flomasterom dve tačkice koje će predstavljati okice, a lepkom zalepite čep i slamku i eto savršene dekoracije.

Jajo gnjurci Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Crno-bela jaja

Ništa lakše nego ukrasiti jaje na ovaj način, a ovo je odlična prilika i da uposlite vaše mališane kako bi iskazali svoju kreativnost. Skuvajte belo jaje, a flomasterom crne boje iscrtajte šare, krugove i motive po želji.

uskrsnja jaja Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Čipka

Da li ste se setili do sada da jaja obojena jarkom bojom jednostavno ukrasite čipkom bele boje? Ako niste, probajte obavezno da ove godine dekorišete jaja baš na ovaj način. Nećete se pokajati.

Cipka jaja 670x446 Neobični načini za ŠARANJE uskršnjih jaja

Editors choice