Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ukoliko planirate venčanje u letnjim mesecima, sada je pravi trenutak da odlučite o dekoraciji i bojama, a ovo su predlozi savremenih dizajnera, koji su pronašli inspiraciju u neočekivanoj paleti boja. Možda vam se nešto od ovoga dopadne, a možda vas inspiriše da osmislite ono što se vama najviše dopada. Ovog leta, iskoračite iz okvira i igrajte se bojama i stilovima, predlažu dizajneri.

Mornarska kombinacija

Plavo – belo je osnova mornarske kombinacije boja, ali uz tu osnovu možete dodati nežno ružičastu, svetlo plavu, blistavo narandžasto, crveno. Na plavo-belu osnovu dodajte detalje u drugim bojama. Osnovu čini boja stolnjaka i stolica, salvete i posuđe, ali i boja mladoženjinog odela i vaše haljine – on može nositi mornarsku plavo belu kombinaciju sa crvenom leptir mašnom, a vaša raskošna bela haljina takođe može imati crvene i (ili) plave detalje (trake, čipka, nakit, ukrasi u kosi).

Neutralne boje u tropskom maniru

Svetlo i veselo, vedrih i neutralnih boja, u tropskom maniru – počnite od prirodnih elemenata, teksture drveta, pruća, trave… Ako vam je venčanje na otvorenom, to može biti travnata površina, sa paviljonom kao na nekoj tropskoj plaži, a materijali i boje, kojima ovde baratamo su ratan, lan, drvo, zemlja. Za bujne cvetne aranžmane upotrebite palmino lišće, paprat, lišće banane, ili neko drugo bujno i lisnato zelenilo, ako vam je ovo suviše zahtevno. Krupni i bogati cvetovi i krupno, dugačko lišće – vedre boje uz mnogo zelenila…

Editors choice