Ukoliko planirate venčanje u letnjim mesecima, sada je pravi trenutak da odlučite o dekoraciji i bojama, a ovo su predlozi savremenih dizajnera, koji su pronašli inspiraciju u neočekivanoj paleti boja. Možda vam se nešto od ovoga dopadne, a možda vas inspiriše da osmislite ono što se vama najviše dopada. Ovog leta, iskoračite iz okvira i igrajte se bojama i stilovima, predlažu dizajneri.

Mornarska kombinacija

Plavo – belo je osnova mornarske kombinacije boja, ali uz tu osnovu možete dodati nežno ružičastu, svetlo plavu, blistavo narandžasto, crveno. Na plavo-belu osnovu dodajte detalje u drugim bojama. Osnovu čini boja stolnjaka i stolica, salvete i posuđe, ali i boja mladoženjinog odela i vaše haljine – on može nositi mornarsku plavo belu kombinaciju sa crvenom leptir mašnom, a vaša raskošna bela haljina takođe može imati crvene i (ili) plave detalje (trake, čipka, nakit, ukrasi u kosi).

Neutralne boje u tropskom maniru

Svetlo i veselo, vedrih i neutralnih boja, u tropskom maniru – počnite od prirodnih elemenata, teksture drveta, pruća, trave… Ako vam je venčanje na otvorenom, to može biti travnata površina, sa paviljonom kao na nekoj tropskoj plaži, a materijali i boje, kojima ovde baratamo su ratan, lan, drvo, zemlja. Za bujne cvetne aranžmane upotrebite palmino lišće, paprat, lišće banane, ili neko drugo bujno i lisnato zelenilo, ako vam je ovo suviše zahtevno. Krupni i bogati cvetovi i krupno, dugačko lišće – vedre boje uz mnogo zelenila…

Comments