Boje lakova za nokte za tvoje letnje venčanje

Neobične palete boja za tvoje letnje venčanje

Šta vam treba za uspešan medeni mesec

Strahovi koje treba da razrešite pre ulaska u brak

Vodič za svatove: Kako da budeš dobar gost na venčanju?

Brak na prvi pogled: Ima li šanse za opstanak?

Kako se družimo kad imamo decu, porodicu, posao

Da li si spremna za brak? Pre nego što kažeš DA, pronađi odgovore na ova pitanja!

Najlepše vrste cveća za tvoju svadbu

Kako da izbegneš anksioznost na dan venčanja

1/2

Ukoliko planirate venčanje u letnjim mesecima, sada je pravi trenutak da odlučite o dekoraciji i bojama, a ovo su predlozi savremenih dizajnera, koji su pronašli inspiraciju u neočekivanoj paleti boja. Možda vam se nešto od ovoga dopadne, a možda vas inspiriše da osmislite ono što se vama najviše dopada. Ovog leta, iskoračite iz okvira i igrajte se bojama i stilovima, predlažu dizajneri.

Mornarska kombinacija

Plavo – belo je osnova mornarske kombinacije boja, ali uz tu osnovu možete dodati nežno ružičastu, svetlo plavu, blistavo narandžasto, crveno. Na plavo-belu osnovu dodajte detalje u drugim bojama. Osnovu čini boja stolnjaka i stolica, salvete i posuđe, ali i boja mladoženjinog odela i vaše haljine – on može nositi mornarsku plavo belu kombinaciju sa crvenom leptir mašnom, a vaša raskošna bela haljina takođe može imati crvene i (ili) plave detalje (trake, čipka, nakit, ukrasi u kosi).

View this post on Instagram

#navy #decoration #weddinginspo

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Neutralne boje u tropskom maniru

Svetlo i veselo, vedrih i neutralnih boja, u tropskom maniru – počnite od prirodnih elemenata, teksture drveta, pruća, trave… Ako vam je venčanje na otvorenom, to može biti travnata površina, sa paviljonom kao na nekoj tropskoj plaži, a materijali i boje, kojima ovde baratamo su ratan, lan, drvo, zemlja. Za bujne cvetne aranžmane upotrebite palmino lišće, paprat, lišće banane, ili neko drugo bujno i lisnato zelenilo, ako vam je ovo suviše zahtevno. Krupni i bogati cvetovi i krupno, dugačko lišće – vedre boje uz mnogo zelenila…

View this post on Instagram

#neutral #tropical #decoration #weddinginspo

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice