Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/2

I ove godine Uskrsu će se najviše obradovati mališani, što zbog poklona, što zbog bogate uskršnje trpeze, a svakako da će im osmeh na lice izmamiti i lepo ukrašena uskršnja jaja. Svakako da bi im ugođaj bio potpun potrebno je da mame zajedno sa njima naprave i interesantne držače u kojima će se jaja naći na stolu. Na veoma kreativan, a u isto vreme i jednostavan način možete na elegantan način da vaš dom kao i trpezu učinite posebnom i zanimljivom. Stoga dragi roditelji probudite dete u sebi, zabavite se sa svojom dečicom i oprobajte svoje veštine tako što ćete napraviti držače za jaja koji u isto vreme mogu da budu i odličan poklončić za sve članove vaše porodice.

Drveni držač u obliku prstena

Ako spadate u one osobe koje vole prirodu, onda će vam se držači od drveta posebno dopasti. Ovaj simpatičan i neobičan detalj na svakom uskršnjem stolu predstavljaće pravu atrakciju, a i mališani se neće povrediti.

Drveni držač u obliku prstena Napravite sami mališanima DRŽAČE za jaja

Delovi grane

Starlo deblo ili grana takođe mogu da posluže kao dekoracija na vašem stolu za Uskrs i kao popularni držači za jaja. Dovoljno je samo šmirglom preći preko ivica i posao je gotov.

Delovi grane Napravite sami mališanima DRŽAČE za jaja

Držači od žice

Sa malo žice koju ćete obaviti oko čvrste osnove dobićete ove spirale koje su odlične kao držači za uskršnja jaja i malo drugačije dekorisanje stola.

Držači od žice Napravite sami mališanima DRŽAČE za jaja

Držač od perlica

Perlice od drveta nanižite u krug da izgledaju poput manlih narukvica i u tren oka nastaće simpatičan i jednostavan držač za jaje. Napravite vašu kombinaciju boja koja će se slagati sa ostalim ukrasnim predmetima koje koristite.

Držač od perlica Napravite sami mališanima DRŽAČE za jaja

Editors choice