Koji model venčanice je pravi za tebe?

Dekoracija za venčanje koja će ti uštedeti novac

Strategije koje mogu da preporode tvoj uspavani brak

Popularni trendovi za letnja venčanja

Odaberi pravi trenutak za venčanje uz pomoć astrologije

Večita dilema: Treba li da pozoveš na svadbu šefa i kolege?

Zašto si najbolja mama na svetu?

Venčanice u boji u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled

Najbolje destinacije za medeni mesec za svako godišnje doba

#ISaidYes: Originalni opisi fotografija kojima možeš da potvrdiš da si se verila

1/3

Ako volite da se fotografišete, verujemo da jedva čekate svoje venčanje kada će svi fotoaparati biti upereni samo u vas! To je odlična prilika da zablistate i pokažete u najboljem svetlu svoj izgled oko koga ste se toliko vremena trudile. A kako biste od svojih fotografija stvorile nezaboravnu uspomenu, potrudite se da mesto na kome ćete se fotografisati sa gostima bude isto tako nezaboravno i originalno. Mi vam dajemo nekoliko preslatkih predloga kako da same ukrasite pozadinu za fotografisanje, a vi odaberite onaj koji vam se najviše dopada!

Ako se vaše venčanje održava u proleće, sasvim je logično da ćete što više cveća i zelenila uvrstiti u svoju dekoraciju. Zapravo, ovo je vrlo jednostavno izvesti – samo napravite “zavesu” tako što ćete na što više visećih tračica prikačiti prirodno, sveže ili veštačko, napravljeno cveće. Osim toga, svoju pozadinu za fotografisanje možete “obogatiti” i zanimljivim, retro detaljima ili komadima nameštaja. Boju odabrite same u skladu sa ostatkom dekoracije, ali i vašim izgledom.

Sasvim originalni “okvir” za vaše svadbene fotografije može biti i replika polaroid fotoaparata. Uz originalne detalje poput drvenih štipaljki, verujemo da će vaše fotografije biti prosto savršene!

pozadina cvece Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje pozadina1 Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje

Editors choice