Kakvo venčanje bi trebalo da imaš sudeći po tvom horoskopskom znaku?

Kako se menjao izgled vereničkog prstenja kroz vreme (VIDEO)

Jesenje venčanje u bojama prirode

Bridal Fashion Week: Aksesoari koje ćeš želeti da nosiš i to ne samo na venčanju

Kako da ukrasiš kosu na drugačiji način

Praktični saveti za svaku nevestu: Šta treba da uradiš pre nego što obučeš venčanicu?

Diskretne i romantične: Najlepše tetovaže za parove u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled!

Vereništvo na društvenim mrežama: Šta ne treba da objavljuješ?

Budi drugačija, obuci za svadbu – odelo

Stvari koje želiš da zna tvoja (buduća) ćerka

1/3

Ako volite da se fotografišete, verujemo da jedva čekate svoje venčanje kada će svi fotoaparati biti upereni samo u vas! To je odlična prilika da zablistate i pokažete u najboljem svetlu svoj izgled oko koga ste se toliko vremena trudile. A kako biste od svojih fotografija stvorile nezaboravnu uspomenu, potrudite se da mesto na kome ćete se fotografisati sa gostima bude isto tako nezaboravno i originalno. Mi vam dajemo nekoliko preslatkih predloga kako da same ukrasite pozadinu za fotografisanje, a vi odaberite onaj koji vam se najviše dopada!

Ako se vaše venčanje održava u proleće, sasvim je logično da ćete što više cveća i zelenila uvrstiti u svoju dekoraciju. Zapravo, ovo je vrlo jednostavno izvesti – samo napravite “zavesu” tako što ćete na što više visećih tračica prikačiti prirodno, sveže ili veštačko, napravljeno cveće. Osim toga, svoju pozadinu za fotografisanje možete “obogatiti” i zanimljivim, retro detaljima ili komadima nameštaja. Boju odabrite same u skladu sa ostatkom dekoracije, ali i vašim izgledom.

Sasvim originalni “okvir” za vaše svadbene fotografije može biti i replika polaroid fotoaparata. Uz originalne detalje poput drvenih štipaljki, verujemo da će vaše fotografije biti prosto savršene!

pozadina cvece Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje pozadina1 Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje

Editors choice