Najvažniji rituali koji se tiču venčanja

Mobilni telefon ukazuje na to da li vam je brak skladan

Malo venčanje – veći manevarski prostor

Iz riznice bračnog iskustva: Saveti slobodnima

Dekoracija i opremanje sale za venčanje – po Feng Šui principima

Pripreme za venčanje: Kako da držiš dijetu

Šta je to predbračni ugovor i zašto ti je možda potreban

Mladin neseser: Sve što će ti možda trebati

Pravila stajlinga za mlade koja slobodno smeš da prekršiš

Nesvakidašnje ideje za bidermajer

1/3

Ako volite da se fotografišete, verujemo da jedva čekate svoje venčanje kada će svi fotoaparati biti upereni samo u vas! To je odlična prilika da zablistate i pokažete u najboljem svetlu svoj izgled oko koga ste se toliko vremena trudile. A kako biste od svojih fotografija stvorile nezaboravnu uspomenu, potrudite se da mesto na kome ćete se fotografisati sa gostima bude isto tako nezaboravno i originalno. Mi vam dajemo nekoliko preslatkih predloga kako da same ukrasite pozadinu za fotografisanje, a vi odaberite onaj koji vam se najviše dopada!

Ako se vaše venčanje održava u proleće, sasvim je logično da ćete što više cveća i zelenila uvrstiti u svoju dekoraciju. Zapravo, ovo je vrlo jednostavno izvesti – samo napravite “zavesu” tako što ćete na što više visećih tračica prikačiti prirodno, sveže ili veštačko, napravljeno cveće. Osim toga, svoju pozadinu za fotografisanje možete “obogatiti” i zanimljivim, retro detaljima ili komadima nameštaja. Boju odabrite same u skladu sa ostatkom dekoracije, ali i vašim izgledom.

Sasvim originalni “okvir” za vaše svadbene fotografije može biti i replika polaroid fotoaparata. Uz originalne detalje poput drvenih štipaljki, verujemo da će vaše fotografije biti prosto savršene!

pozadina cvece Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje pozadina1 Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje

Editors choice