Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/3

Ako volite da se fotografišete, verujemo da jedva čekate svoje venčanje kada će svi fotoaparati biti upereni samo u vas! To je odlična prilika da zablistate i pokažete u najboljem svetlu svoj izgled oko koga ste se toliko vremena trudile. A kako biste od svojih fotografija stvorile nezaboravnu uspomenu, potrudite se da mesto na kome ćete se fotografisati sa gostima bude isto tako nezaboravno i originalno. Mi vam dajemo nekoliko preslatkih predloga kako da same ukrasite pozadinu za fotografisanje, a vi odaberite onaj koji vam se najviše dopada!

Ako se vaše venčanje održava u proleće, sasvim je logično da ćete što više cveća i zelenila uvrstiti u svoju dekoraciju. Zapravo, ovo je vrlo jednostavno izvesti – samo napravite “zavesu” tako što ćete na što više visećih tračica prikačiti prirodno, sveže ili veštačko, napravljeno cveće. Osim toga, svoju pozadinu za fotografisanje možete “obogatiti” i zanimljivim, retro detaljima ili komadima nameštaja. Boju odabrite same u skladu sa ostatkom dekoracije, ali i vašim izgledom.

Sasvim originalni “okvir” za vaše svadbene fotografije može biti i replika polaroid fotoaparata. Uz originalne detalje poput drvenih štipaljki, verujemo da će vaše fotografije biti prosto savršene!

pozadina cvece Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje pozadina1 Napravite same ORIGINALNE pozadine za fotografisanje

Editors choice